Kärppäluotsi luottavaisena - "Kemppaiset haluavat pelata lahtia vastaan"

LIIGA / Haastattelu
Lauri Marjamäki on valmis ratkaisupeliin.
Kuva © Jouko Kylmäoja, http://www.kylmaoja.net
Kärpät ja JYP kohtaavat illalla Raksilassa legendaarisessa seitsemännessä ottelussa. JYP-leiristä kommentteja illan ottelusta ei herunut, mutta kärppäluotsi Lauri Marjamäki oli juttutuulella.

Joukkueiden välieräsarjassa kaikki kamppailut ovat päättyneet kotivoittoon. Illalla nähdään, muuttuuko trendi sarjan päättävässä legendaarisessa seitsemännessä ottelussa.

Tämä on urallasi viides pudotuspelisarjan seitsemäs peli. Minkälaisissa tunnelmissa lähdet illan otteluun, päävalmentaja Lauri Marjamäki?

− Luottavainen olo minulla on. Olemme pelanneet hyvin viimeiset pelit, joten pelin taso itsessään on aika korkealla. Pienet korjaukset on tehty ja nyt vain kohti iltaa.

Nuo pienet korjaukset ovat Lukas Kasparin paluu kokoonpanoon ja Tomi Karhusen valinta aloittavaksi maalivahdiksi.

Mitä näillä muutoksilla haetaan?

− Kasparin myötä haemme luisteluvoimaa ja maalinteko kykykin siellä on olemassa. Tuo meille tänään varmasti tarvittavan lisän.

Koska teitte maalivahtivalinnan?

− (Maalivahtivalmentaja Ari) Hillin kanssa olimme siitä aika yksimielisiä. Eilen aamupäivällä me sen teimme, Marjamäki taustoittaa.

Edellisessä pelissä JYP muutti peluutustaan siten, että Joonas Kemppaisen johtamaa tehoviisikkoa vastaan pelasikin tällä kertaa Miika Lahden kentällinen. Kemppaiset jäivät Hippoksella lauantaina maaleitta.

Onko kotijoukkueen vaihtoedusta teille illalla hyötyä?

 Minä en ole ikinä uskonut noihin kikkailuihin. Yhtään maalipaikkaa Kemppaiset eivät antaneet lauantaina ja loivat kuitenkin itse neljä paikkaa. He sanoivat itse, että toivottavasti pääsevät pelaamaan lahtia vastaan taas tänään.

Illalla nähdään, toteuttaako kärppäluotsi tehoketjunsa toiveen.

» Lähetä palautetta toimitukselle