Kärpät tipauttanut Ikonen: "Toivottavasti niitä tulee vielä isompia"

LIIGA / Haastattelu
Jasse Ikonen otti voittomaalista kaiken ilon irti
Villi kortti kierros HIFK:n ja Kärppien välillä päättyi oululaisten kannalta murheellisesti. Miska Humaloja tasoitti ottelun lukemiksi 3-3 aivan kolmannen erän lopussa, mutta ilo oli lyhytaikainen. Jasse Ikonen toivotti Kärpille hyvää kesälomaa jo jatkoajan ensimmäisillä minuuteilla.

Ottelun jälkeen lehdistön eteen marssi yhtä hymyä säteilevä Jasse Ikonen.

- Joukkueemme sai avattua Tomi Tuomistolle, joka sai hyvän laukauksen aikaiseksi. Kiekko sitten pomppasi maalivahdin patjoista keskelle ja minä ennätin siihen ensimmäisenä. Aika lailla tyhjiin se meni, kertasi Ikonen ottelun jälkeen.

Jari Sailio täräytti HIFK-hyökkääjään ottelussa kovan niitin, josta ei tuomittu rangaistusta yleisön protestoinnista huolimatta.

- Tilanteet tulevat ja vaihtelevat nopeasti, ei siitä sen kummempaa voi sanoa. Tämä oli hyvä kuitti; paha sai kaiketi palkkansa, virnistää Ikonen.

Ikonen nautti tiukasta sarjasta.

- Onneksi saimme melko nopeasti ratkaistua ottelut jatkoajalla ja käännettyä tiukat pelit voitoksi. Joukkue on yhtenäinen ja paketti kerta kerralta paremmin kasassa. Kaiketi tämä oli urani isoin maali ja toivottavasti niitä tulee vielä isompia, kuittasi hyökkääjä.

» Lähetä palautetta toimitukselle