JYP tasoitti ottelusarjan: ”Maalin hinta oli todella halpa"

LIIGA / Haastattelu
Michel Miklík iski jälleen.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
HPK pelasi pirteästi, mutta JYP hyödynsi paikkansa tehokkaammin. HPK-käskijää jäi harmittamaan voittomaaliksi jäänyt osuma, jossa kotijoukkueen pakka sekosi hetkellisesti.

HPK:n ja JYPin neljäs kohtaaminen noudatti aiemmista otteluista tuttua kaavaa, mutta ruuveja oli kiristelty lisää ääriasentoihin. Neniä hierottiin ja peli virtasi todella vauhdikkaasti päästä päähän.

− Ensimmäinen erä oli täysin HPK:n erä, toiseen paransimme ja kolmas oli hyvä tasainen kamppailuerä, JYPin valmentaja Marko Virtanen kiteytti illan ottelun.

Kotijoukkue aloittikin pirteästi, mutta ei saanut murrettua JYP-vahti Jussi Olkinuoran taikaa. JYPin avausmaali toisessa erässä käänsi ottelun täysin vieraiden haltuun.

− Ei siellä kauheasti viivelähtöjä ja ohjauspeliä nähdä. Vaatimustaso on kovaa luokkaa, joutuu pelaajat olemaan todella hyvin valmiina. Hienoa lätkää, HPK-luotsi Antti Pennanen kehui tappiosta huolimatta.

HPK sai kasattua rivinsä vielä kolmanteen erään. Juha Koiviston tasoitusmaali jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi riemuksi, kun JYP iski voittomaalin heti perään ylivoimahyökkäyksen päätteeksi. Maali merkittiin lopulta Michel Miklíkille, vaikka se näyttikin pomppivan Anssi Löfmanin varusteista sisään.

− Maalin hinta oli todella halpa. Ei saisi näissä peleissä antaa, Pennanen harmitteli.

− Syöttö meni kahden meidän pelaajan alta. Katki vaan, katki vaan. Pomppiko vai miten meni, mutta se on sellaista välillä. Ei ne pahuuttaan, Pennanen hymähti lopuksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle