Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Juuso Perttilä oli illan ottelussa varsin hyvällä pelipäällä. (Arkistokuva)

Oona Sarajärvi

Juuso Perttilä: "Yritetään parhaamme mukaan luoda paikkoja"

Juuso Perttilä oli yksi illan hahmoista, kun Kiekko-Vantaa otti ensimmäisen kotivoittonsa IPK:sta luvuin 4-3. Perttilä iski kotijoukkueen 2-1-johtomaalin hienon yksilösuorituksen päätteeksi.

Kiekko-Vantaa otti illan ottelussa tärkeän voiton, joka tuli varsin hienon taistelun jälkeen. Yksi voiton takuumiehistä oli kotijoukkueen kultakypärää kantanut Juuso Perttilä, joka teki vantaalaisten toisen osuman hienolla yksilösuorituksella. 

— Me oltiin siinä träpissä keskialueella ja Levä (Alex Levänen), joka oli muutenkin vahvalla pelipäällä, antoi aika hyvän sivupaineen ja mä pääsin iskee. Lopulta pääsin puolittain läpi ja sain siitä tehtyä sitten maalin. 

Perttilä oli varsin tyytyväinen omaan pelaamiseensa sekä joukkueen voitokkaaseen esitykseen. 

— Eka erä oli multa ja koko meidän kentältä tosi huono. Parannettiin kuitenkin toiseen ja kolmanteen erään. Oli kyllä paljon parempi kuin viime viikon kotipeli. Joukkueena meidän esitys ei ollut ihan priimaa, mutta oli todella tärkeää, että saatiin se eka voitto kotona. 

Perttilä on ollut varsin hyvässä vireessä alkukauden ensimmäisissä otteluissa, ja tästä osoituksena hän kantaa joukkueensa kultaista kypärää. 

— Totta kai hyvät ketjukaverit on ollut. Lähtökohta on se, että kenttänä peli toimii ja ollaan myös ylivoimalla saatu tulosta aikaan. Niistä se oikeastaan tulee. Ja toki kun treenipeleissä sai muutaman maalin tai syötön siihen, niin sen jälkeen on pystynyt pelaamaan rennosti. 

Hyökkääjä ylistää omia ketjukavereitaan Viljami Wacklinia sekä Joona Harjamaa

— Ollaan kaikki aika kiekollisia, että pystytään pelaamaan hyvin kiekolla ja pitää kiekkoa. Varsinkin Wacklin keskellä rytmittää hyvin peliä ja Harjaman kanssa yritetään parhaamme mukaan luoda paikkoja. 

Perttilä näkee kuitenkin parannettavaa omassa sekä joukkueen pelissä seuraavia otteluita ajatellen.

— Pitää parantaa ihan kokonaisvaltaisesti, en osaa nostaa yhtä tiettyä asiaa esille. Mun pitää pystyä pelaamaan paremmin kiekolla sekä viemään peliä. Liian helposti käy, että aletaan roiskimaan. Meillä on kuitenkin kyky pelata kiekolla. Meillä on ollut iso ongelma johtoasemassa pelaamisen kanssa. Johtoasemassa mennään vähän turhankin pieneksi, kun voitaisiin vielä myllyttää vastustajan päässä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Kiekko-Vantaa vahvistuu - Perttilä ja Linke lohipaitoihin

MESTIS | 22.6.2017 13:29
Kiekko-Vantaa julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta. Mukana hyökkääjä Juuso Perttilä ja puolustaja Otto-Eemeli Linke, joka pelasi viime kauden Ruotsin kolmostasolla Kalix HC:ssä. lue lisää

Pasi Arvosen valmennusaika Kiekko-Vantaassa päättyy - "Joukkueella on kasassa valmis runko"

MESTIS | 21.3.2018 15:43
Valmentaja Pasi Arvosen valmennusaika Kiekko-Vantaan peräsimessä päättyy, eikä jatku ensi kaudella. Sellaiset teesit, kuten nopea peli ja kova fyysisyys tulivat tutuiksi Tikkurilassa. Arvosen mukaan Kiekko-Vantaalla on kasassa hyvä runko, jolle rakentaa. lue lisää

Kolme syytä, miksi Kiekko-Vantaa putosi jo puolivälierissä

MESTIS | 18.3.2018 11:53
Kiekko-Vantaan kausi oli kaksijakoinen. Tappio ja kesäloman alkaminen puolivälierissä oli nähtävissä jo pitemmän aikaa. Joukkueella oli vaikeuksia pelata voittoisasti omassa kotikaukalossa. Lohipaidat pelasivat paremmin vieraissa kuin kotona. lue lisää

Vantaalle alkoholin anniskelualue katsomoon

MESTIS | 17.3.2018 4:09
Tikkurilan Urheilupuiston jäähalliin perustetaan ensimmäisenä Suomessa alkoholin anniskelukatsomo. Maaliskuussa voimaan tulleen alkoholilain mukaan täysi-ikäisille tarkoitetulla anniskelualueella voidaan käyttää alkoholia. lue lisää

Jo toinen ulosajo Kupittaalla! - Juuselalle pelirangaistus keihästämisestä

MESTIS | 12.3.2018 20:43
TUTOn Aki Juusela sai pelirangaistuksen keihästämisestä heti päätöserän aloituksen jälkeen. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Juuso Perttilä

K-Vantaa #20 L h
s. 1992 Helsinki
185CM / 85KG
SOPIMUS: 2018