Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Juuso Forsström toimii Espoo Unitedin varakapteenina kuluvalla kaudella.

Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com

Juuso Forsström: "Haluan ottaa urallani uuden stepin eteenpäin"

Juuso Forsström on 27-vuotias jääkiekkoilija, joka voi pelata sekä sentterinä että laitahyökkääjänä. Hän edustaa kuluvalla kaudella Espoo Unitedia, jossa hän myös toimii varakapteenina. Forsströmin jokailtainen taistelu kaukalossa on nostanut hänet monen espoolaiskannattajan suosikkipelaajaksi.

Juuso Forsström saapui kuluvaksi kaudeksi takaisin Espooseen, jossa hän on pelannut juniorina. Ennen tätä hän vietti Savonlinnassa yhteensä kolme kautta. 

— Täällä oli aika hyvä aihio olemassa, mutta se ehkä hieman romahti tuossa kesällä. Oli hyvät visiot, mutta ne eivät sitten ihan toteutuneet. Olen kuitenkin Espoossa pelannut juniorina. Espoo on lähellä kavereita ja muuta perhettä, joten se oli varmaan se suurin syy, miksi tänne lopulta tulin. Voin myös uralla ottaa yhden uuden stepin eteenpäin.

Hyökkääjä toteaa, että muitakin vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla, mutta Espoo ja United osoittautuivat niistä parhaimmiksi. 

Forsström pelasi viime kaudella Savonlinnassa SaPKon riveissä joukkueen kapteenina, jossa hän myös voitti Mestiksen mestaruuden.

— Se on tähän asti kovin juttu minun urallani, mitä olen saavuttanut. Joskus voitin A-nuorten suomenmestaruuden, mutta aikuisten tasolla tuo on se kovin ja sen nostan myös korkealle. Se oli Savonlinnalle todella iso juttu. Se oli todella hieno kokemus.

Hyökkääjä on pelannut urallaan monessa eri Mestis-seurassa. SaPKon ja Espoo Unitedin lisäksi hän on edustanut Mestiksessä muun muassa Kiekko-Laseria, HCK:ta sekä JYP-Akatemiaa.

— Olen aina yrittänyt tuoda mukanani kannustusta sekä luonnettani, ja varsinkin sitä voitontahtoa.

Mestiksessä nähdään paljon nuoria ja vähän vanhempia pelaajia, jotka haluavat päästä urallaan eteenpäin isompiin ympyröihin.

— Kyllä Mestis on hyvä nuorille pelaajille, jotka eivät heti pääse liigaympyröihin mukaan. Täällä kuitenkin pelataan kovia miesten pelejä. Monelta vaatii muutama vuosi Mestiksessä pelaamista, jonka jälkeen on valmiimpi esimerkiksi Liigaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Juuso Forsström palaa takaisin Espooseen - "Espooseen paluu tuntuu totta kai hienolta"

MESTIS | 8.5.2017 16:21
Espoo United on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Juuso Forsströmin kanssa. Forsström saapuu takaisin Espooseen Savonlinnasta. lue lisää

Kapteenin loukkaantuminen varjosti SaPKon tehoiltaa

MESTIS | 31.3.2017 20:14
SaPKo takoi Espoo Unitedia vastaan ensimmäisessä erässä murhaavat 5−0-lukemat, mutta kapteenin loukkaantuminen toisessa erässä varjosti joukkueen iltaa. lue lisää

HS: Mestiksen kriisiseuraa haetaan konkurssiin jälleen

MESTIS | 20.3.2018 15:50
Kuukausi sitten Ilmarisen eläkerästien myötä konkurssin välttänyt espoolaisseura on jälleen suden hampaissa. Runkosarjaan kaudensa päättänyt Espoo United haetaan taas konkurssiin muun muassa verovelkojen takia. lue lisää

Kolme syytä, miksi Espoo United jäi pudotuspelijunasta

MESTIS | 12.3.2018 9:30
Espoo Unitedin kauden päättyminen runkosarjaan oli suuri pettymys. Kokoonpanolla olisi pitänyt pystyä parempaan, mutta paremman valmennuksen ja tiiviimmän joukkuepelin ryhmät menivät edelle. lue lisää

Jäähdytysaineet vuosivat jäälle Vantaalla - pääkaupunkiseudun kamppailu siirtyy harjoitushalliin

MESTIS | 17.2.2018 16:44
Vantaan Trio Areenan putkiongelmat siirtävät Kiekko-Vantaan ja Espoo Unitedin välisen ottelun harjoitushalliin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Juuso Forsström

Espoo United #91 L lh
s. 1990 Lohja
176CM / 75KG
SOPIMUS: 2018 (2019)