Noah Juulsen saalisti MM-kisoissa kaksi syöttöpistettä.

Emil Hansson www.Facebook.com/HanssonPhotography

Juulsen käänsi katseensa jo seurajoukkueeseensa

Kanadan joukkue koki karvaan tappion finaalissa, kun se hävisi kotiyleisönsä edessä Yhdysvalloille voittomaalikilpailussa. Noah Juulsenille Bell Centressä pelaaminen oli erityistä. Tappion jälkeen hän odotti kuitenkin jo seurajoukkueensa mukaan pääsemistä.

Bell Centre on Kanadan puolustajalle Noah Juulsenille tuttu paikka. Hänet varattiin Montreal Canadiensiin vuonna 2015 ensimmäisellä kierroksella. Juulsen on tehnyt Canadiensin kanssa sopimuksen, joka sisältää vielä ensi kauden.

Tällä hetkellä Juulsen kiekkoilee WHL:ssä Everett Silvertipsissä.

− Tämä on upea tunne tulla takaisin Bell Centreen. Tämä on vähän kuin toinen kotini, joten tiedän missä olen. Tunnelma täällä oli hieno.

Desibelit hallissa olivat todellakin korkealla Kanadan ja Yhdysvaltojen kohtaamisessa. Juulsen harmitteli, ettei Kanada pystynyt ottamaan hyötyä irti kotiyleisön upeasta tuesta.

− Tämä on todellakin vaikea tappio. Meidän joukkueemme teki kovasti töitä, ja nyt kaikki päättyi rangaistuslaukauksilla.

Omaa turnaustaan Juulseen arvioi hyväksi, vaikka MM-kisat päättyivät pettymykseen.

− Pelasin sitä roolia, joka minulle annettiin, eli olin fyysinen ja pysäytin vastustajan hyökkääjät. Tein mielestäni aika hyvää työtä.

Juulsenille tämän vuoden MM-kisat olivat viimeiset arvokisat junioreissa. Puolustajan mielestä oli hienoa päättää junioriura Montrealissa kotiyleisön edessä.

− Tämä oli upea kokemus. Tämä ei ollut sitä, mitä halusimme, mutta meillä oli hieno ryhmä ja olimme läheisiä keskenämme.

Everett Silvertipsissä kapteenin roolissa pelaava Juulsen ei malttanut odottaa, että pääsee takaisin tositoimiin WHL:ssä.

− Nyt menen takaisin seurajoukkueeseeni. Olen innoissani, sillä joukkueella on mennyt hyvin siellä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Viime vuonna pettynyt kanadalaisvahti pääsi tänä vuonna juhlimaan: ”Yksi kiekko kerrallaan”

MAAJOUKKUE | 6.1.2018 9:06
Jo viime vuonna Kanadan alle 20-vuotiaiden mukana kiekkoja torjunut Carter Hart pääsi tänä vuonna juhlimaan mestaruutta. Viime vuonna mies joutui pettymään finaalissa. lue lisää

Kanadan tehopuolustaja Makar mestaruuden syistä: "Emme olleet missään vaiheessa tyytyväisiä peliimme"

MAAJOUKKUE | 6.1.2018 8:53
Kanadan tehokkaimman puolustajan Cale Makarin mukaan mestaruuden avaimena oli, ettei joukkue tyytynyt missään vaiheessa omaan suoritustasoonsa. Vielä 2–1-johdossa Makar toppuutteli joukkuetovereitaan. lue lisää

Arvokisaensikertalainen Steenbergen nousi Kanadan sankariksi: ”Olen ikäni katsonut kisoja”

MAAJOUKKUE | 6.1.2018 8:30
Tyler Steenbergen räjäytti nuorten MM-kisojen pääareenan suoraan huutoon vain vajaa kaksi minuuttia ennen loppua. Steenbergenin maalilla Kanada siirtyi 2-1-johtoon ottelun lopussa. lue lisää

Kanadan kapteeni neuvoi joukkuetovereitaan ottelun lopussa: "Kuvitelkaa, että tämä on jatkoaika"

MAAJOUKKUE | 6.1.2018 7:06
Kanada palasi nuorten maailmanmestariksi kolmen vuoden jälkeen, kun se kaatoi finaalissa Ruotsin lukemin 3–1. Kultajoukkueen kapteeni Dillon Dube neuvoi joukkuettaan pelaamaan kuin jatkoajalla, kun ottelua oli jäljellä kaksi minuuttia. lue lisää

Kisojen tähdistökenttä valittu - kultajoukkue Kanadasta vain yksi mahtui tähdistöön

MAAJOUKKUE | 6.1.2018 6:07
Finaalin ratkettua nuorten MM-kisojen tähdistökenttä ja parhaimmat pelaajat palkittiin. Kultaa voittaneelta Kanadalta tähdistöön pääsi vain yksi pelaaja. Yhdysvalloilta kenttään pääsi kaksi pelaajaa, hopeaa saavuttaneelta Ruotsilta myös kaksi ja Tšekiltä yksi. lue lisää

Kommentit

Lisää aiheesta

Luetuimmat

Noah Juulsen

AHL R op
s. 1997 Abbotsford, BC, CAN
185CM / 80KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2015 Montreal Canadiens 1. kierros #26