Noah Juulsen saalisti MM-kisoissa kaksi syöttöpistettä.

Emil Hansson www.Facebook.com/HanssonPhotography

Juulsen käänsi katseensa jo seurajoukkueeseensa

Kanadan joukkue koki karvaan tappion finaalissa, kun se hävisi kotiyleisönsä edessä Yhdysvalloille voittomaalikilpailussa. Noah Juulsenille Bell Centressä pelaaminen oli erityistä. Tappion jälkeen hän odotti kuitenkin jo seurajoukkueensa mukaan pääsemistä.

Bell Centre on Kanadan puolustajalle Noah Juulsenille tuttu paikka. Hänet varattiin Montreal Canadiensiin vuonna 2015 ensimmäisellä kierroksella. Juulsen on tehnyt Canadiensin kanssa sopimuksen, joka sisältää vielä ensi kauden.

Tällä hetkellä Juulsen kiekkoilee WHL:ssä Everett Silvertipsissä.

− Tämä on upea tunne tulla takaisin Bell Centreen. Tämä on vähän kuin toinen kotini, joten tiedän missä olen. Tunnelma täällä oli hieno.

Desibelit hallissa olivat todellakin korkealla Kanadan ja Yhdysvaltojen kohtaamisessa. Juulsen harmitteli, ettei Kanada pystynyt ottamaan hyötyä irti kotiyleisön upeasta tuesta.

− Tämä on todellakin vaikea tappio. Meidän joukkueemme teki kovasti töitä, ja nyt kaikki päättyi rangaistuslaukauksilla.

Omaa turnaustaan Juulseen arvioi hyväksi, vaikka MM-kisat päättyivät pettymykseen.

− Pelasin sitä roolia, joka minulle annettiin, eli olin fyysinen ja pysäytin vastustajan hyökkääjät. Tein mielestäni aika hyvää työtä.

Juulsenille tämän vuoden MM-kisat olivat viimeiset arvokisat junioreissa. Puolustajan mielestä oli hienoa päättää junioriura Montrealissa kotiyleisön edessä.

− Tämä oli upea kokemus. Tämä ei ollut sitä, mitä halusimme, mutta meillä oli hieno ryhmä ja olimme läheisiä keskenämme.

Everett Silvertipsissä kapteenin roolissa pelaava Juulsen ei malttanut odottaa, että pääsee takaisin tositoimiin WHL:ssä.

− Nyt menen takaisin seurajoukkueeseeni. Olen innoissani, sillä joukkueella on mennyt hyvin siellä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Bell Centren työntekijät mielellään töissä – "Kaikki ovat rentoutuneita"

MAAJOUKKUE | 5.1.2017 16:30
Kanadan MM-joukkueen saapuminen Montrealiin toi kiireen myös hallin työntekijöille. Nuorten MM-kisojen aikana on silti mukavaa olla töissä. lue lisää

Chabot muistaa alkusarjan tappiotunnelmat - "Yleisö tekee eron finaalissa"

MAAJOUKKUE | 5.1.2017 10:00
Finaalissa kohtaavat pohjoisamerikkalaiset joukkueet Kanada ja USA. Joukkueet olivat vastakkain jo alkusarjassa, jolloin jenkit veivät pisteet ja samalla lohkovoiton. lue lisää

Kanadan pelastaja Hart: "En ole koskaan kokenut mitään sellaista"

MAAJOUKKUE | 5.1.2017 7:11
Nuorten MM-kisojen isäntämaa Kanada aloitti välieränsä Ruotsia vastaan heikosti. Ennen ensimmäisen erän puoliväliä alkulohkossa kaksi ottelua pelannut Carter Hart komennettiin tolppien väliin. lue lisää

Cirelli: "Tarpeen muuttaa pelisuunnitelmaa"

MAAJOUKKUE | 5.1.2017 6:45
Siinä missä Kanadan hyökkääjistä suurin huomio keskittyi ennakkoon jo viime vuonna mukana olleissiin Dylan Stromeen ja Matt Barzaliin. Taustalla on kuitenkin noussut isoon rooliin muitakin nimiä, kuten Anthony Cirelli. lue lisää

Ruotsin rimpuilu ei riittänyt – Kanada finaaliin kotikisoissaan

MAAJOUKKUE | 5.1.2017 6:42
Kanada jyräsi Ruotsin yli kolmannessa erässä. Ruotsi pysyi mukana melko hyvin kaksi ensimmäistä erää. Päätöserässä Ruotsi pääsi laukomaan kohti maalia vain neljästi. Kanada taas teki kaksi maalia vielä viimeisen 20 minuutin aikana. lue lisää

Kommentit

Lisää artikkeleita

Noah Juulsen

AHL R op
s. 1997 Abbotsford, BC, CAN
185CM / 80KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2015 Montreal Canadiens 1. kierros #26