Junttila keräsi jälleen syöttöpisteitä: "Niitä on vain sattunut tulemaan"

LIIGA / Haastattelu
Julius Junttila kerrytti syöttöpisteitä (0+2) myös Ässiä vastaan.
Kuva © Sirpa Pöyhönen

Porissa Ässät jäi tylysti kärppälauman jalkoihin vierailijoiden paukuttaessa kaikkiaan viisi maalia ja jättäessä padan nollille. Takaisin kokoonpanoon flunssasta toivuttuaan palannut kärppähyökkääjä Julius Junttila nosti esiin erityisesti ottelun toisen erän tehohetken.

− Meiltä oli tosi tehokas toinen erä, ja niiden maalien jälkeen peli sitten vähän lässähtikin, Junttila kommentoi.

Kärpät iski viiteen minuuttiin neljä maalia, joista yhdessä Junttila merkkautti itselleen syöttöpisteen.

− Siinä tuli merkkausvirheitä Ässille. Meillä olisi ollut ehkä mahdollisuus useampaankin maaliin, mutta toisaalta olimme myös tehokkaita paikoissamme, Junttila näki.

Sarjakärki Kärpät koki pelillisesti vaikeamman vaiheen joulukuussa, mutta nyt oululaiset porskuttavat viiden ottelun voittoputkessa.

− Kaikille joukkueille tulee kauden aikana huonompiakin hetkiä. Kyllä sitä silti käytiin yhdessä läpi ja mietittiin, mitä pitää tehdä paremmin. Nyt pitää vain säilyttää sama tahti jatkossakin, Junttila kertoi.

Hyökkääjä johtaa tällä hetkellä Liigan pistepörssiä 44 tehopisteellään (9+35). Erityisesti syöttöpisteitä on kertynyt tässä vaiheessa kautta jo mittava määrä.

− En ole ajatellut niitä sen enempää, oikeastaan syöttöpisteitä on vain sattunut tulemaan, Junttila kuittasi tehonsa vaatimattomasti. 

Viimeksi Liigassa 50 syöttöpisteen rajan on rikkonut Jori Lehterä kaudella 2009-2010 edustaessaan Tapparaa. Tasaisella tahdilla jatkaessaan Junttila voi hyvin rikkoa kyseisen lukeman tänä keväänä, vai mitä?

− No, onhan tuollaisiin Lehterän lukemiin kuitenkin vielä paljon matkaa, Junttila nauroi.

» Lähetä palautetta toimitukselle