Vaikka Saksa hävisi Kanadalle, voi joukkue olla ylpeä tekemisestään.

Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net

Joukkueestaan ylpeä Seidenberg: "Joukkue antoi joka pelissä kaikkensa"

Saksan puolustajakonkari Dennis Seidenberg puntaroi kisaisännän turnausta niukkaan taistelutappioon päättyneen Kanada-puolivälierän jälkeen.

Kisaisäntä Saksan turnaus päättyi urhoollisen taistelun jälkeen puolivälierissä Kanadalle maalein 2−1.

− Turnauksessa oli hyvä meininki koko ajan. Kannattajamme tukivat meitä ja areena oli täynnä ihmisiä illasta toiseen, kiitteli Saksan kokenut puolustaja Dennis Seidenberg ottelun jälkeen.

Kanada ei saanut iskettyä kiekkoa kovin montaa kertaa Saksan maaliin, mutta vaahteralehtipaidat olivat silti piirun verran edellä pelillisellä saralla.

− Liian usein emme olleet tarpeeksi kärsivällisiä. Teimme liikaa virheitä. Tässäkin ottelussa annoimme liikaa vastahyökkäyksiä, Seidenberg harmitteli.

Puolustajakonkarin veli Yannic Seidenberg iski Saksan kavennusmaalin päätöserän loppupuolella. Dennis oli iloinen alivoimalla syntyneestä osumasta.

− Se tuntui hienolta. Olimme alivoimalla, ja silloin on aina hienoa onnistua maalinteossa. Olisimme halunneet saada itsestämme enemmän irti maalin myötä, mutta emme saaneet painetta aiheutettua Kanadan päätyyn.

Seidenbergin mielestä kanadalaiset eivät olleet ylivoimaisia illan kamppailussa, vaan Saksalla oli oikeasti mahdollisuus voittoon. Jossittelemaan Seidenberg ei kuitenkaan lähtenyt.

− Kanada oli vahva, mutta me myös annoimme kiekon pois liian helposti. Me pelasimme paremmin, mutta peli päättyi miten päättyi.

Kaiken jälkeen Saksa voi olla tyytyväinen MM-kisarupeamaansa, sillä joukkue palasi pudotuspelijoukkueeksi.

− Joukkue antoi joka pelissä kaikkensa. Nyt pääsimme puolivälieriin, vaikkemme olleet muutamana vuonna yltäneet vastaavaan, puntaroi Seidenberg.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Venäjän OU rohmusi valintoja miesten turnauksen tähdistöön – Tolvanen ainoa suomalainen

MAAJOUKKUE | 25.2.2018 13:25
Eeli Tolvanen valittiin miesten jääkiekon olympiaturnauksen tähdistökentälliseen ainoana suomalaisena. Venäjän OU:n Ilja Kovaltšuk on turnauksen arvokkain pelaaja. lue lisää

Katkera tappio, iloiset ilmeet – Saksan päävalmentaja kehui joukkuettaan

MAAJOUKKUE | 25.2.2018 12:30
Olympialaisten finaaliottelun jälkeen niin Venäjän OU kuin Saksa olivat lähinnä hymyssä suin. Myös siis Saksa, vaikka se hävisikin pelin. Turnaus sujui sillä kuitenkin selvästi yli odotusten. lue lisää

Hei saksalaiset, palauttakaa arvottomat mitalinne!

MAAJOUKKUE | 25.2.2018 10:29
Saksan pelaajat nyt tuoreina olympiamitalisteina taatusti pohtivat, voiko nämä arvottomat metallinpalaset, jotka he tästä arvottomasta turnauksesta voittivat, palauttaa johonkin. lue lisää

Saksa piinasi Venäjän OU:ta jatkoajalle asti – Kaprizov ratkaisi olympiakullan

MAAJOUKKUE | 25.2.2018 10:24
Saksa oli hämmästyttävän lähellä olympiakultaa, sillä Venäjän OU tasoitti pelin vain 56 sekuntia ennen päätöserän loppua ja voitti jatkoajalla 4-3. lue lisää

"Suurin saavutus saksalaisen jääkiekon historiassa" - pelaajat nauroivat kultatavoitteelle ennen turnausta

MAAJOUKKUE | 23.2.2018 18:58
Tuskin kukaan olisi ennen turnausta uskonut, että Saksa nähtäisiin tulevassa olympiafinaalissa. Tähän eivät uskoneet edes Saksan pelaajat, jotka ennen turnausta nauroivat olympiakultaan viittavalle ryhmäkeskustelun nimelle. lue lisää

Kommentit

Lisää aiheesta

Luetuimmat

Dennis Seidenberg

NY Islanders #4 L vp
s. 1981 Villingen, GER
183CM / 86KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2001 Philadelphia Flyers 6. kierros #172