Vaikka Saksa hävisi Kanadalle, voi joukkue olla ylpeä tekemisestään.

Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net

Joukkueestaan ylpeä Seidenberg: "Joukkue antoi joka pelissä kaikkensa"

Saksan puolustajakonkari Dennis Seidenberg puntaroi kisaisännän turnausta niukkaan taistelutappioon päättyneen Kanada-puolivälierän jälkeen.

Kisaisäntä Saksan turnaus päättyi urhoollisen taistelun jälkeen puolivälierissä Kanadalle maalein 2−1.

− Turnauksessa oli hyvä meininki koko ajan. Kannattajamme tukivat meitä ja areena oli täynnä ihmisiä illasta toiseen, kiitteli Saksan kokenut puolustaja Dennis Seidenberg ottelun jälkeen.

Kanada ei saanut iskettyä kiekkoa kovin montaa kertaa Saksan maaliin, mutta vaahteralehtipaidat olivat silti piirun verran edellä pelillisellä saralla.

− Liian usein emme olleet tarpeeksi kärsivällisiä. Teimme liikaa virheitä. Tässäkin ottelussa annoimme liikaa vastahyökkäyksiä, Seidenberg harmitteli.

Puolustajakonkarin veli Yannic Seidenberg iski Saksan kavennusmaalin päätöserän loppupuolella. Dennis oli iloinen alivoimalla syntyneestä osumasta.

− Se tuntui hienolta. Olimme alivoimalla, ja silloin on aina hienoa onnistua maalinteossa. Olisimme halunneet saada itsestämme enemmän irti maalin myötä, mutta emme saaneet painetta aiheutettua Kanadan päätyyn.

Seidenbergin mielestä kanadalaiset eivät olleet ylivoimaisia illan kamppailussa, vaan Saksalla oli oikeasti mahdollisuus voittoon. Jossittelemaan Seidenberg ei kuitenkaan lähtenyt.

− Kanada oli vahva, mutta me myös annoimme kiekon pois liian helposti. Me pelasimme paremmin, mutta peli päättyi miten päättyi.

Kaiken jälkeen Saksa voi olla tyytyväinen MM-kisarupeamaansa, sillä joukkue palasi pudotuspelijoukkueeksi.

− Joukkue antoi joka pelissä kaikkensa. Nyt pääsimme puolivälieriin, vaikkemme olleet muutamana vuonna yltäneet vastaavaan, puntaroi Seidenberg.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Puolivälieräennakko: Kanada leikitellen välieriin, Venäjä ja Ruotsi kovan haasteen edessä

MAAJOUKKUE | 18.5.2017 12:00
Suomi kohtaa puolivälierässä Yhdysvallat, mutta torstaina käydään myös kolme muuta kutkuttavaa pudotuspelikamppailua. Kanada etenee mitalipeleihin helposti, mutta mitkä muut maat ovat vahvoilla? lue lisää

Müller ei unohda käytyä taistelua koskaan

MAAJOUKKUE | 17.5.2017 0:59
Moritz Müller koki yhden elämänsä unohtumattomimmista hetkistä, kun Saksa lipesi johdosta Latviaa vastaan, tasoitti kreivin aikaan ja kampesi itsensä puolivälieriin voittomaalikilpailun kautta. lue lisää

Saksan kapteeni katseli Latvian maalia jäähyaitiosta: "Ajattelin aluksi että voi helvetti"

MAAJOUKKUE | 17.5.2017 0:38
Huojentunut Saksan kapteeni Christian Ehrhoff saapui Latvia-ottelun jälkeen median eteen, kun Saksa eteni lähes vaikeimman kautta puolivälieriin. lue lisää

Tiffels nousi Saksan sankariksi Kölnin jännitysnäytelmässä

MAAJOUKKUE | 17.5.2017 0:00
Saksa ja Latvia kävivät tiukan taiston A-lohkon neljännestä sijasta eli viimeisestä pudotuspelipaikasta. Voittomaalikisaan venyneessä ottelussa ratkaisijaksi nousi Saksan Frederik Tiffels, joka upotti kiekon ainoana pelaajana Elvis Merzlikinsin selän taakse. lue lisää

Sveitsi ryösti Kanadan päänahan - Saksa otti rutiinivoiton

MAAJOUKKUE | 14.5.2017 0:13
Pariisissa illan ottelussa saatiin yllätysvoittaja, kun Sveitsi kaatoi Kanadan jatkoajalla 2−3. Kölnissä taas Saksa nappasi rutiniinomaisesti 1−4-voiton Italiasta. lue lisää

Kommentit

Lisää artikkeleita

Dennis Seidenberg

NY Islanders #4 L vp
s. 1981 Villingen, GER
183CM / 86KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2001 Philadelphia Flyers 6. kierros #172