Joona Jääskeläinen sai tuulettaa joulukuun aikana lukuisia kertoja.

Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com

Joona Jääskeläinen Jatkoajan valinta Mestiksen joulukuun pelaajaksi: ”Yhden maalin pelit alettiin saada käännettyä voitoiksi”

Jatkoajan Mestis-toimitus valitsi joulukuun pelaajaksi Imatran Ketterän Joona Jääskeläisen. Jääskeläinen summasi joulukuun kahdeksaan otteluun yhteensä 14 (7+7) tehopistettä. Ketterä oli läpi joulukuun huimassa lennossa.

Joona Jääskeläisen joukkue Imatran Ketterä pelasi todella pirteästi läpi joulukuun. Kahdeksaan otteluun mahtui seitsemän voittoa varsinaisella peliajalla ja ainoastaan yksi tappio, sekin vasta jatkoajalla. Ennen joulukuuta Ketterän kausi ei ollut edennyt täydellisesti.

− Alkukauteen mahtui paljon yhden maalin pelejä, jotka sitten hävisimme. Pelimme on kehittynyt läpi kauden ja joulukuun aikana se näkyi siinä, että nuo yhden maalin pelit alettiin saada käännettyä voitoiksi.

Jääskeläisen ketju, jossa hänen lisäkseen pelaavat Tomi Iso-Mustajärvi sekä Santeri Vuoti takoi kokonaisuudessaan rautaista tulosta hyökkäyspäässä läpi joulukuun ja oli todellista myrkkyä vastustajille.

− Kun koko joukkueella kulki peli hyvin, meidänkin ketjulla homma toimi. Tuli sellainen itseluottamus tekemiseen, että tiedettiin, missä ketjukaverit kentällä liikkuu. Kun voittoja alkoi tulemaan, kasvoi itseluottamus kaikilla pelaajilla ja tämä näkyi sitten myös meidän ketjun pelissä.

Jääskeläinen on nakuttanut koko kauden tehokkaasti pisteitä. Hän on pelaamissaan 27 ottelussa on tehnyt 32 (17+15) tehopistettä. Tämä oikeuttaa Mestiksen pistepörssissä sijalle seitsemän.

− Ketjukaverit auttavat, jakavat hyviä paikkoja ja itse pyrin laukomaan aika paljon. Kun hyvistä paikoista pääsee laukomaan, niin se saattaa välillä sisään mennä.

− Normaalia arkityöskentelyä olen koittanut tehdä ja sitä kautta pystyä olemaan parhaimmillaan peleissä. Se on ihan hyvin toiminut tähän asti ja sitä pyritään jatkamaan.

Jääskeläinen oli myös Mestiksen oma valinta joulukuun pelaajaksi. Valinta kuukauden tulokkaaksi oli Espoo Unitedin Jesse Ylönen.

Lue myös

Jääskeläinen jatkaa Ketterän hyökkäyksessä - "Paras paikka kehittyä tällä hetkellä"

MESTIS | 6.6.2017 17:58
Imatran Ketterässä kevätkauden lainalla SaiPasta pelannut Joona Jääskeläinen jatkaa joukkueessa seuran omana sopimuspelaajana. lue lisää

SaiPan Jääskeläinen loppukaudeksi Ketterään

LIIGA | 15.2.2017 17:42
SaiPan hyökkääjä Joona Jääskeläinen siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Suomi-sarjan kärkijoukkue Ketterään. lue lisää

Kolme toivetta: Imatralta maalintekijätilaston välikatto Nevadaan ja peräluukku kiinni

MESTIS | 22.12.2017 18:00
Täksi kaudeksi Mestikseen noussut Imatran Ketterä on yllättänyt monet ennakkoluulottomuudellaan ja iskukyvyllään. Joukkue on yksi potentiaalisia menestyjiä kevätkauttakin ajatellen. lue lisää

HIFK:n Lankinen pelikunnossa - Pelaa tämän viikon Mestiksessä

LIIGA | MESTIS | 11.12.2017 15:13
HIFK:n viime kauden ykkösmaalivahti Kevin Lankinen on toipunut pelikuntoon. lue lisää

Ketterän Samuli Tanhua suihkuun alle minuutissa

MESTIS | 1.12.2017 19:01
Turussa pelattavassa TUTOn ja Ketterän välisessä ottelussa nähtiin ulosajo lähes heti aloituskiekon jälkeen. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Joona Jääskeläinen

Ketterä #48 R lh
s. 1996 Imatra
177CM / 83KG
SOPIMUS: 2018