Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Joona Jääskeläinen sai tuulettaa joulukuun aikana lukuisia kertoja.

Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com

Joona Jääskeläinen Jatkoajan valinta Mestiksen joulukuun pelaajaksi: ”Yhden maalin pelit alettiin saada käännettyä voitoiksi”

Jatkoajan Mestis-toimitus valitsi joulukuun pelaajaksi Imatran Ketterän Joona Jääskeläisen. Jääskeläinen summasi joulukuun kahdeksaan otteluun yhteensä 14 (7+7) tehopistettä. Ketterä oli läpi joulukuun huimassa lennossa.

Joona Jääskeläisen joukkue Imatran Ketterä pelasi todella pirteästi läpi joulukuun. Kahdeksaan otteluun mahtui seitsemän voittoa varsinaisella peliajalla ja ainoastaan yksi tappio, sekin vasta jatkoajalla. Ennen joulukuuta Ketterän kausi ei ollut edennyt täydellisesti.

− Alkukauteen mahtui paljon yhden maalin pelejä, jotka sitten hävisimme. Pelimme on kehittynyt läpi kauden ja joulukuun aikana se näkyi siinä, että nuo yhden maalin pelit alettiin saada käännettyä voitoiksi.

Jääskeläisen ketju, jossa hänen lisäkseen pelaavat Tomi Iso-Mustajärvi sekä Santeri Vuoti takoi kokonaisuudessaan rautaista tulosta hyökkäyspäässä läpi joulukuun ja oli todellista myrkkyä vastustajille.

− Kun koko joukkueella kulki peli hyvin, meidänkin ketjulla homma toimi. Tuli sellainen itseluottamus tekemiseen, että tiedettiin, missä ketjukaverit kentällä liikkuu. Kun voittoja alkoi tulemaan, kasvoi itseluottamus kaikilla pelaajilla ja tämä näkyi sitten myös meidän ketjun pelissä.

Jääskeläinen on nakuttanut koko kauden tehokkaasti pisteitä. Hän on pelaamissaan 27 ottelussa on tehnyt 32 (17+15) tehopistettä. Tämä oikeuttaa Mestiksen pistepörssissä sijalle seitsemän.

− Ketjukaverit auttavat, jakavat hyviä paikkoja ja itse pyrin laukomaan aika paljon. Kun hyvistä paikoista pääsee laukomaan, niin se saattaa välillä sisään mennä.

− Normaalia arkityöskentelyä olen koittanut tehdä ja sitä kautta pystyä olemaan parhaimmillaan peleissä. Se on ihan hyvin toiminut tähän asti ja sitä pyritään jatkamaan.

Jääskeläinen oli myös Mestiksen oma valinta joulukuun pelaajaksi. Valinta kuukauden tulokkaaksi oli Espoo Unitedin Jesse Ylönen.

Lue myös

Jääskeläinen Jatkoajan valinta helmikuun Mestis-pelaajaksi

MESTIS | 5.3.2018 11:26
Jatkoaika arvosti helmikuun parhaaksi Mestis-pelaajaksi Ketterän Joona Jääskeläisen. lue lisää

Mestis-tähdet tutuiksi: Halu, tahto ja avantouinti pistetehtailun taustalla

MESTIS | 25.2.2018 14:00
Imatran Ketterän ketterällä pistelingolla ei välttämättä ole vielä kattavaa Mestis-kokemusta, mutta tähtiin 21-vuotias Joona Jääskeläinen kuitenkin tähtää. Kovassa vireessä liitävän imatralaispoppoon nuori hyökkääjä avasi tähänastista uraansa Jatkoajalle. lue lisää

Jääskeläinen jatkaa Ketterän hyökkäyksessä - "Paras paikka kehittyä tällä hetkellä"

MESTIS | 6.6.2017 17:58
Imatran Ketterässä kevätkauden lainalla SaiPasta pelannut Joona Jääskeläinen jatkaa joukkueessa seuran omana sopimuspelaajana. lue lisää

Kolme syytä, miksi Ketterä ei vielä ollut valmis mitalipeleihin

MESTIS | 17.3.2018 16:22
Vahvan runkosarjan jälkeen Imatran Ketterän ensimmäiset Mestiksen pudotuspelit jäivät puolivälierävaiheeseen, kun kokeneempi Jokipojat pudotti imatralaiset suoraan 4− 0-voitoin. Jatkoaika listasi syitä Ketterän kauden päätökselle. lue lisää

Ketterän ja Jokipoikien pudotuspeliavaus toi pelikieltoja

MESTIS | 12.3.2018 9:32
Mestiksen pudotuspeleissä nähtiin useita pelikiellon arvoisia tekoja sarjan avauspeleissä. Eniten pelikieltoja jaettiin Ketterän ja Jokipoikien ottelusta, kun Ketterältä kaksi ja Jokipojilta yksi pelaaja saivat tuomion. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Joona Jääskeläinen

Ketterä #48 R lh
s. 1996 Imatra
177CM / 83KG
SOPIMUS: 2018