Jesse Joensuu ei ollut tyytyväinen omaan peliinsä SKA:ta vastaan.

Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Joensuu tylytti Plotnikovia: "Mua ainakin hävettäisi ihan helvetisti"

Jesse Joensuu oli tyrmistynyt Sergei Plotnikovin tempauksesta viimeisessä erässä.

Helsingin Jokerit kärsi niukan 4−3-tappion Pietarin SKA:ta vastaan ulkoilmaottelussa Kaisaniemessä. Jesse Joensuu ei sulattanut Sergei Plotnikovin temppua ottelun viimeisessä erässä, kun tämä kaatui Mika Niemen mailaniskun jälkeen jään pintaan.

Ottelu oli muutenkin varsin kuumaverinen.

– Ainoa virhe oli Plotnikovin filmaus. Jääkiekkoilijana mua ainakin hävettäisi ihan helvetisti. Kaikki näkee sen. Ehkä venäläisiä ei hävetä, Joensuu sanoi tuohtuneena pelin jälkeen.

Tilanteesta tuomittiin Niemelle kahden minuutin jäähy huitomisesta.

Joensuu oli varsin kaksijakoisissa tunnelmissa ottelun jälkeen. Hän kehui tapahtumaa maasta taivaisiin, mutta itse ottelu jätti hampaankoloon. Jokerit oli takaa-ajaja ja koko ajan hieman pinteessä taitavan vastustajan kanssa.

– Hieno tunnelma, tosi vauhdikas peli. Tosi hieno matsi, mutta päällimmäisenä tappio jäi harmittamaan. Nyt ottaa päähän. Oma pelaaminenkaan ei ollut kovin hyvää, niin se kertautuu, hän harmitteli.

– Ulkojäällä tuntui, että peli on vauhdikkaampaa. Pieni kaukalo, tilaa ei ollut yhtään. Minun luistelutyylilläni sai tehdä koko ajan töitä, että pysyi perässä.

Tapahtuma oli varsin onnistunut, vaikkakin ongelmia oli kaikkien katsojien mahduttamisessa katsomoon. Yleisöä oli Kaisaniemessä 17 645 katsojaa eli uuden KHL:n ennätyksen verran.

– Todella upea tapahtuma. Sattui hyvä keli, ja puitteet olivat kunnossa. Fanit olivat hyvin mukana, oli jokerihenkeä. Harmi, että hävittiin tänään, Joensuu sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Jokerien Andersén kuukausia sivussa

KHL | 9.12.2017 14:51
Jokerien ruotsalaispuolustaja Niclas Andersén joutuu sairauslomalle. Hän loukkaantui tiistaina ja on sivussa koko runkosarjan lopun. lue lisää

Jalonen kummasteli ylivoimamahdollisuuksien vähyyttä: "En tiedä, itkisikö vai nauraisiko"

KHL | 7.12.2017 21:51
Jokerit sai torstai-iltana vieraakseen Dinamo Moskovan. Ottelu oli erittäin tasainen taistelu, jonka voittaja oli lopulta jalkapallolukemin vierailijat. Loppulukemiksi merkattiin 1-0. Ottelun jälkeen Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen kävi varsin kuumana tuomarityöskentelystä. lue lisää

O'Neillille kolmen vuoden jatko Jokereissa

KHL | 6.12.2017 10:23
Jokerien tehokkaimpiin pelaajiin tällä kaudella kuuluva Brian O'Neill on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen. lue lisää

Reportaasi: Ei kiikareita, vihasuhde ja järjestelyongelmia

KHL | 3.12.2017 10:01
Helsinkiläinen jääkiekko palasi juurilleen, ulkojäille Kaisaniemeen. Ainutlaatuinen tapahtuma, tunteita herättävä vastustaja ja hieno ilma houkuttelivat paikan päälle yli 17 000 katsojaa. lue lisää

Jokerien ulkoilmaottelu ongelmissa - osa yleisöstä ei mahtunut alussa katsomoon

KHL | 2.12.2017 18:31
Jokerien ulkoilmaottelu alkoi tapahtumajärjestelyjen osalta kangerrellen. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Peter Regin

Jokerit #93 L kh
s. 1986 Herning, DNK
187CM / 90KG
SOPIMUS: 2020
VARAUS: 2004 Ottawa Senators 3. kierros #87