Jeff Skinner nauttii pelaamisesta toimivassa ketjussa

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Carolina Hurricanesin riveissä haastavan kauden pelannut Jeff Skinner on innolla mukana Kanadan riveissä MM-kisoissa. Yhteispelaaminen John Tavaresin ja Patrick Sharpin kanssa on toiminut hienosti, mutta joukkueelta Skinner haluaa nähdä vielä parempia otteita.

Herkkuottelussa USA:ta vastaan Kanada joutui heti ottelun alkuvaiheilla takaa-ajoasemaan, mutta se pystyi nousemaan useampaan otteeseen rinnalle ja vei ottelun aina jatkoajalle. Kolmannen erän loppupuolella tulleen tasoituksen jälkeen John Tavares otti loppuhetkillä jäähyn, joka kostautui jatkoajalla.

– Emme saaneet otteluun aivan sitä alkua, minkä halusimme. Teimme kuitenkin hyvää työtä noustuamme tasoihin muutaman kerran, tuumasi Tavaresin ketjukaveri Jeff Skinner, joka jatkoi ottelun ratkaisuhetkien kertaamista.

– Kolmannessa erän lopussa meillä oli huonoa tuuria kiekon purkamisen yhteydessä ja siitä seurannut jäähy kostautui sitten jatkoajalla.

USA:ta vastaan vaahteralehdet joutuivat todella koville ja Skinner innostuikin kehumaan lauantain ottelun vastustajajoukkuetta tappion jälkeen.

– USA:lla on kasassa todella hyvä joukkue tässä turnauksessa ja he luistelevat erittäin kovaa.


Skinner kamppaili rajusti USA:n puolustajien kanssa tappioon päättyneessä lauantai-illan ottelussa.

Joukkueessa luonnetta

Kanada aloitti turnauksen niukalla voitolla Slovakiasta. USA-ottelun tapaan myös Slovakia-ottelussa vaahteralehdet nousivat vaikeuksien kautta peliin mukaan, mutta USA:ta vastaan joukkue ei enää yltänyt voittoon. Skinnerin mukaan turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua ovat osoittaneet joukkueen suuren venymiskyvyn.

– Joukkueessa on hyviä palasia ja olemme yhtenäistyneet nopeasti. Olemme tehneet varsin hyvää työtä kahdessa ensimmäisessä ottelussa ja olemme pystyneet nousemaan hankalistakin asemista tasoihin ja voittoihin.

– Se osoittaa joukkueemme luonnetta ja siellä on paljon hyviä asioita turnauksessa menestymistä ajatellen, Skinner tuumasi päättäväisenä.

Turnaukseen Skinner lähti ilolla mukaan ja yhteispelaaminen yhdessä Tavaresin ja Patrick Sharpin kanssa on toiminut näyttävästi. 19-vuotias hyökkääjä kehuukin kovasti ketjuaan kahden ottelun jälkeen.

– Saan pelata hyvien pelaajien kanssa ja yhteispeli toimiikin meillä varsin hyvin. On helppo tietää, että mitä he hakevat ja miten he pelaavat ja se tekee asioista helppoa. Toivottavasti pystymme pitämään ketjumme kemiaa yllä tulevissakin otteluissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle