Jukka Jalonen oli ottelun jälkeen turhautunut tuomarityöskentelyyn.

Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Jalonen kummasteli ylivoimamahdollisuuksien vähyyttä: "En tiedä, itkisikö vai nauraisiko"

Jokerit sai torstai-iltana vieraakseen Dinamo Moskovan. Ottelu oli erittäin tasainen taistelu, jonka voittaja oli lopulta jalkapallolukemin vierailijat. Loppulukemiksi merkattiin 1-0. Ottelun jälkeen Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen kävi varsin kuumana tuomarityöskentelystä.

Jokerit puski päätänsä Dinamo Moskovan puolustusseinään läpi ottelun. Vierasjoukkue puolusti kurinalaisesti ja tiivisti läpi ottelun, eikä maalilla ollut tilaa. 

Näin ollen Jokerien laadukkaat maalipaikat olivat kohtuullisen vähissä läpi ottelun, vaikka kolmannessa erässä se loikin niitä varsin mukavan määrän. Lopulta Dinamon Mihail Varnakov teki läpiajosta voittomaalin. Hän pääsi Tomi Mäen harhasyötön takia läpiajoon joukkuekaverinsa kanssa. 

Jokerit pääsi ottelun aikana ylivoimalle neljä kertaa, Dinamo puolestaan pääsi kuusi kertaa ylivoimalle. Ottelun aikana tuli tilanteita, jotka kuumensivat ja aiheuttivat ihmetystä jokeri-leirissä.

Ottelun jälkeen Jokerien päävalmentaja Jukka Jalonen harmitteli ottelun tuomarityöskentelyä.

− Olisi ollut kiva, jos olisimme päässeet vähän ylivoimallekin, mutta ei oikein päästä. Ihan sama mitä siellä tapahtuu, mutta ylivoimaa ei meille vain tule, Jalonen tulitti.

Varsinkin kolmannessa erässä Petteri Wirtasen käytösrangaistus aiheutti kuohuntaa niin yleisössäkin kuin pelaajissa.

− Vastustajan veskari kaatuu kuin satakiloinen ukko. Lentää selälleen, kun lunta vähän kopsahtaa kypärän kupeeseen. Se on aika hauskan näköinen, kun katsoo videolta, Jalonen heitti.

− En tiedä, itkisikö vai nauraisiko.

Viime aikoina niin mediassa kuin Jokerit-pelaajien toimesta on KHL:n tuomarityöskentely aiheuttanut ihmetystä. 

Jalonen harmitteli tilannetta varsinkin pelaajien näkökulmasta.

− Pelaajat turhautuvat siihen, että vastustaja heittäytyy ja kaatuilee. Meidän äijän kun kaataa, niin siitä ei hirveästi kyllä käsi nouse. Ihan sama, ketä tuolla on puhaltelemassa.

− Henkisesti aika raskasta. Kyllä pelaajat antavat kaikkensa, mutta palkintoa ei siitä aina välttämättä tule jostain syystä, Jalonen harmitteli. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Jokereiden kausi toistaiseksi: ailahteleva, tasapaksu ja toisaalta kliininen – Mitkä ovat näkymät pudotuspeleihin?

KHL | 29.1.2018 9:56
Vahvan alkukauden jälkeen Helsingin Jokerit ajautui ongelmiin. Pitkin talvea myös loukkaantumiset ovat verottaneet joukkuetta isommalla kädellä. Missä Jokerit nyt menee? Onko KHL:n läntisen konferenssin kärkiseuralla vielä mahdollisuus pitkään kevääseen? Jatkoajan toimittajat käyvät aihetta läpi tässä artikkelissa. lue lisää

Mestareita katsomossa, ei kentällä

KHL | 26.1.2018 22:06
Jokerit kunnioitti perjantai-illan ottelussa Dinamo Riikaa vastaan vanhoja Suomen mestareitaan, mutta jäältä olivat mestarien elkeet kaukana, jälleen. Jukka Jalonen sysäsi vastuuta avainpelaajilleen. lue lisää

HIFK:n, SaiPan ja Dinamo Riikan puolustukset todellisissa testeissä

LIIGA | 26.1.2018 9:00
Perjantain supermonivetokierroksella on kolme ottelua Liigaa höystettynä Jokereiden KHL-kamppailulla. Kierroksen teemana on hauraiden puolustuskalustojen testaaminen. Houkuttimena toimii myös 30 000 euron bonusraha neljä oikein -voittoluokassa. lue lisää

Masi Marjamäki Almtuna IS:n riveihin

KHL | Muut Sarjat | 25.1.2018 10:31
Eilen sopimuksensa Jokereiden kanssa purkanut Masi Marjamäki siirtyy Allsvenskanissa pelaavan Almtuna IS:n joukkueeseen. lue lisää

Heräsikö Jukka Jalonen liian myöhään?

KHL | 23.1.2018 19:56
Jukka Jalonen on vihdoin tehnyt tarvittavat pelilliset muutokset. Jokereiden kannalta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mutta menikö juna jo? lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Mike Lundin

Jokerit #39 L p
s. 1984 Burnsville, MN, USA
185CM / 88KG
SOPIMUS: 2019
VARAUS: 2004 Tampa Bay Lightning 4. kierros #102