Itseluottamusta uhkuva Larmi: ”Tiedän osaavani, niin eipä siinä paineita tule”

LIIGA / Haastattelu
Emil Larmi on täynnä itseluottamusta.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com

Emil Larmi pääsi helpolla ensimmäiset kaksi erää, kun HPK lasketteli 4−0-johtoon. Kolmannessa erässä JYP pisti todellisen kirivaihteen päälle. Larmille merkittiin viimeisessä erässä peräti 22 torjuntaa.

− Hankalaksi kaveri sai sen vedettyä. Saimme kyllä itsekin sen tehtyä. Lopputulos oli nyt tuo ja se on tärkeintä, Larmi summasi.

− Kaveri otti riskiä ja rupesi paineistamaan, niin se menee helposti tuollaiseksi.

Larmin räpylä ei ole pudotuspeleissä tärissyt. Parikymppinen maalivahti onkin aiheuttanut paljon harmaita hiuksia JYP-hyökkääjille torjunnoillaan. Edes kuolemanpeli ei saanut nuorukaisen pakettia hajoamaan.

− Tiedän osaavani, niin eipä siinä paineita tule, Larmi täräytti itsevarmasti.

JYP on ajanut läpi ottelusarjan kovaa maalille. Lähes jokaisessa hyökkäyksessä kiekon lisäksi myös pari vastustajaa on ampaissut vauhdilla kohti Larmia.

Runkosarjassa usein nujakoihin itsekin osallistunut Larmi on pudotuspeleissä luistellut heti vihellyksen jälkeen väljemmille vesille odottamaan myrskyn laantumista.

− Eivät he ihan iholle ole päässeet, aina on pieni hajurako jäänyt. Runkosarjassa tuli itsekin väännettyä, mutta nyt olen ottanut tuon tavan. Ihan tarpeeksi hommaa siinä kiekon kiinniottamisessakin, Larmi hymähti.

» Lähetä palautetta toimitukselle