Ilveksen Bulmer ja D'Amigo kokivat paikallispelin huuman − ja tappion karvaan kalkin

LIIGA / Haastattelu
Bulmer ja D'Amigo pelaavat Ilveksen ykkösketjussa.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://mjfoto.fi
Ilves ja Tappara kohtasivat kauden toisessa Tampereen paikallisottelussa. Tappara vei ottelun nimiinsä maalein 4-3 jatkoajan jälkeen. Ilveksen ulkomaalaiset hyökkääjävahvistukset pelasivat ensimmäisen Tappara-ottelunsa.

Ilveksen ulkomaalaisvahvistukset, yhdysvaltalainen Jerry D'Amigo ja kanadalainen Brett Bulmer kohtasivat perjantaina ensimmäistä kertaa paikallisvastustaja Tapparan. Kiihkeä ottelu päättyi lopulta Tapparan 4-3-jatkoaikavoittoon.

Bulmer ja D'Amigo jäivät ilman tehopisteitä ottelussa.

− Pelasimme hyvin aluksi. Täytyy kuitenkin pelata loppuun asti, jos haluaa voittaa, tuumasi tuorein Ilves-kasvo Bulmer pelin jälkeen.

Hakametsässä oli perjantai-illan kunniaksi täysi tupa − 7300 katsojaa. Se ilahdutti silminnähden ainakin toisen pelimiehen mieltä.

− Kannattajat olivat löytäneet hallille. Tuntui hyvältä pelata, kertoili Bulmer.

D'Amigo kertoi jo Ilvekseen tullessaan vihaavansa häviämistä. Pettymys paistoi miehen kasvoilta.

− Emme voittaneet. Se siitä, tuhahti selvästi pettynyt D'Amigo.

Ilves ja Tappara lukeutuvat tällä hetkellä Liigan kärkipään joukkueisiin, vaikka Ilves valahtikin illan tappion myötä seitsemänneksi. Piste-erot ovat pienet.

− Olemme molemmat hyviä joukkueita, joten kaikki on mahdollista näissä peleissä, D'Amigo pohti.

Kokemuksia aiemmista paikallistaistoista

− Nuorempana joukkueet tulivat lähempää kotikaupunkiani, joten tällaisia oli enemmän. Ammattilaisena välimatkat ovat pitempiä, mutta joitain tällaisia silti on ollut, Bulmer muisteli.

− Näitä pelejä haluaa voittaa kahta kauheammin, D'Amigo paalutti, muttei kertonut sen enempää kokemuksiaan rivarlyistä.

Huomenna lauantaina Ilves kohtaa Hakametsässä Mikkelin Jukurit. Tappara-tappio pyyhitään varmasti mielestä jo ennen aamun sarastusta. Seuraava peli tulee nopeasti, mutta valmistautumisessa ei ole mitään uutta tai ihmeellistä.

− Samalla tavalla kuin tänään. Valmistaudumme hyvin ja olemme hereillä koko kuusikymppisen. Huomenna on uusi päivä, totesivat Ilveksen ulkomaalaisvahvistukset kuin yhdestä suusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle