Hrachovinan haastava Heljanko tavoittelee läpimurtoa: "Hieno mahdollisuus edessä"

LIIGA / Haastattelu
Heljanko ei lannistunut vaikeasta alusta.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Tappara vaihtoi Sportin vieraana Dominik Hrachovinan Christian Heljankoon toisessa erässä. Ensimmäinen maali oman selän taakse syntyi nopeasti, mutta Heljanko piti päänsä kylmänä ja auttoi tamperelaisvieraat suvereeniin voittoon.

Vaikka Vaasassa käyty ottelu päättyikin Tapparan voittoon, ei Christian Heljangolle jäänyt ottelusta hyvää makua.

− Voitto oli hyvä juttu, mutta oma ottelu oli hieman sekava. Ei tullut paljoa vetoja, ja sitten kun tuli, niin aika lailla kolisi omissa. Ehkä hyvä, että juuri tässä pelissä, niin ei sama homma jatku, kun tosipelit alkavat.

Viime kauden LeKissä kiekkoja kopannut veskari pääsee tällä kaudella näyttämään kyntensä Tapparan riveissä ja haastamaan selvänä ykkösvahtina kauteen lähtevän Dominik Hrachovinan.

− LeKissä pääsin paljon pelaamaan ja torjuntatöihin. Siinä varmaan tuleekin muutos tähän kauteen. Pitää saada pidettyä itsensä paremmin hereillä.

− Sport-ottelu oli tästä hyvä esimerkki, mutta hieno mahdollisuus minulla on edessä. Pitää vain paiskia hommia joka päivä.

Tulevaa kauttaan odottava Heljanko on ennakolta Tapparan kakkosvahti, mutta hän uskoo saavansa reilun mahdollisuuden.

− Kiekkoa on napattava ja voittoja napsittava, niin sitä peliaikaa saa. Kunhan tekee töitä sen eteen, eikä ota paineita asiasta saati mieti turhia.

» Lähetä palautetta toimitukselle