HPK:n Antti Pennanen: "Joukkue osoitti kovaa luonnetta"

LIIGA / Haastattelu
Pennasen HPK:n suunta oli avausottelun jälkeen pisteiden valossa eteenpäin.
Kuva © Jarno Hietanen
Kärpät ja HPK kohtasivat toisen kerran vuorokauden sisään. Molemmilla kerroilla vierasjoukkue vei voiton. Tällä kertaa oli HPK:n vuoro, kun se voitti voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 3–2.

Kärppien ja HPK:n välisen ottelun jälkeen hämeenlinnalaisten päävalmentaja Antti Pennanen oli olosuhteisiin nähden tyytyväinen ottelun lopputulokseen.

– Eilen perjantaina molemmilta joukkueilta oli kova peli. Se oli minusta laadukkaampi ottelu, kuin mitä tämä lauantainen ottelu oli.

Peli Hämeenlinnassa päättyi perjantaina kello 21 tienoilla. Palautuminen ei ollut helppoa, sillä tilauslennolla hämeenlinnalaiset eivät pelipäivänä Ouluun matkanneet.

–Olen ylpeä meidän joukkueesta, koska tulimme yöllä bussilla tänne. Alussa jouduimme pelaamaan 12 minuutin aikana seitsemän minuuttia alivoimalla, selvisimme siitä.

Lauantain ottelussa nähtiin kaksi ulosajoa. Tämän lisäksi molemmilta joukkueilta loukkaantui ainakin yksi pelaaja. Muun muassa ottelun alussa HPK:n ykkösketjun keskushyökkääjä Oula Palve ajettiin ulos kaukalosta.

– Pelaajia tippui matkalta, sekin aina vaikuttaa pelaamiseen. Kaikki olivat vieläpä ylivoimapelaajia, jotka tippuivat pois. Siitä huolimatta saatiin ylivoimamaali. Joukkue osoitti kovaa luonnetta ja sitkeyttä, se yhdistää meitä, Pennanen päätti.