HPK-luotsi tylytti Liigan toimitusjohtajaa - "Uskomaton kommentti"

LIIGA / Haastattelu
Pasi Arvonen kävi kuumana perjantaina.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Hämeenlinnan Pallokerhon päävalmentaja Pasi Arvonen kävi kuumana voittoisan Kärpät-ottelun jälkeen. Syy tähän oli liigan illan aikana tekemät päätökset ja toimitusjohtaja Kimmo Ranniston lausunnot.

Oulun Kärppien ja Hämeenlinnan Pallokerhon välinen ottelu alkoi tunnin myöhässä, koska HPK:n maalivahtien varusteet olivat kateissa.

Jo kesken ottelun Liigan toimitusjohtaja Kimmo Rannisto kommentoi tylyin sanoin tilannetta Ilta-Sanomissa.

− Jokainen seura on itse vastuussa tavaroistaan. On oltava varasuunnitelma, jos luistimet katoavat. Jos tällaista tapahtuu, pelkkä "oho" ei riitä, Rannisto kommentoi Ilta-Sanomille.

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen otti Ranniston kommentit tyrmistyneenä vastaan voittoisan pelin jälkeen.

− Mun mielestä on uskomatonta kommentoida noin, että se on seuran vastuulla, jos tullaan Finnairin koneella ja Finnair hukkaa meidän kamat. Mä ihmettelen, millä seura saadaan siitä vastuuseen? Aika outo kommentti Rannistolta, Arvonen lateli.

HPK saapui Ouluun vasta kolme tuntia ennen ottelun alkua. Useat seurat lähettävät tiukkojen lentoaikataulujen takia pelivarusteet erikseen huollon mukana maanteitse pelipaikkakunnalle.

Esimerkiksi huomenna pelattavaan HPK-Kärpät-otteluun Kärppien varusteet lähtivät saman tien pelin jälkeen bussilla. Joukkue itse lentää huomenna Helsinkiin, jossa bussi odottaa heitä ja vie perille Hämeenlinnaan.

− Me olemme viimeiset kuusi vuotta kuljettu näin. En minä ainakaan lähde muuttamaan meidän matkustuskäytäntöjä tämän takia, Arvonen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle