HIFK-puolustaja Kaski: ”Ovathan nämä pelit jo unelmia”

LIIGA / Haastattelu
Oliwer Kaski on pelannut Joe Finleyn parina.
HIFK tipautti Kärpät villi kortti kierroksella torstaina Helsingissä. Ottelun jälkeen tunnelmista Jatkoaika.comille kertoi Oliwer Kaski.

- On tässä hyvä fiilis, kun saimme sarjan poikki kahdella pelillä ja jatkoaikavoitto lämmittää mieltä erityisesti, kertoi HIFK-puolustaja.

Edellinen peli joukkueiden välillä oli käyty noin 24 tuntia aiemmin pohjoisessa.

- Kyllä minä nukkua kerkesin. Lähdimme Raksilasta suoraan lentokentälle ja ovathan nämä pelit jo unelmia. Pienestä on sarjat kiinni ja ratkaisut myös. Eteen tuli huonoja hetkiä, mutta niistäkin huolimatta emme ruvenneet pakittelemaan vaan uskalsimme pelata. Vaikka se onkin klisee niin pitää uskoa omaan tekemiseensä, jatkoi Kaski.

Oliwer Kaski pelaa Joe Finleyn parina.

- Tulemme Joen kanssa hyvin juttuun. Istumme kopissa vierekkäin ja vitsailemme. Hän pelaa kovaa ja välillä jopa sääntöjen rajamailla, mutta hänen kanssaan on helppo pelata.

Edellisessä ottelussa JYP:iä vastaan Kaski ja Finley pääsivät kokeilemaan taitojaan voittomaalikilpailussa. Kaski teki yhden maalin ja pääsi yrittämään vielä toistamiseenkin, mutta Finley ei onnistunut.

- Kyllä siitä puolin ja toisin kuittailtiin. Hän olisi kuulemma varmasti onnistunut jos olisi päässyt ampumaan sen viimeisen, naurahti Kaski.

» Lähetä palautetta toimitukselle