HIFK-hyökkääjä Elkins: "Hereillä pitää olla"

LIIGA / Haastattelu
Corey Elkins iski maanantai-illassa kahdesti
Maanantai-iltana HIFK onnistui selättämään TPS:n kotonaan ja tasoittamaan pudotuspelisarjan voitoiksi 2-2. Illan sankari oli voittomaalin ajassa 92.12 iskenyt jenkkihyökkääjä Corey Elkins. Mies teki ottelussa kaksi maalia.

Ottelun jälkeen Corey Elkins marssi lehdistön eteen.

− Meidän pitää pelata joka hetki täysillä. Kesti ottelu sitten 60 tai 90 minuuttia, niin hereillä pitää olla, kertasi Elkins.

HIFK meni kahden maalin johtoon ensimmäisessä erässä, mutta TPS tuli tasoihin ja vei ottelun jatkoille.

− Puolustuksen pitää olla tiivis, tai he laittavat meidät maksamaan kovan hinnan. Jos TPS:lle antaa vähääkään liikaa tilaa saattavat he rakentaa äkisti maalipaikan, jatkoi Elkins.

Turkulaisten aseena HIFK-hyökkääjä näkee nopeuden.

− He painostavat nopeudellaan meidät pikaisiin päätöksiin. Huominen menee palautuessa ja Turussa ollaan taas tositoimissa.

Ratkaisun lisäksi Elkins avasi joukkueensa maalihanat.

− Voitin kamppailun laidassa ja saimme pidettyä kiekon alueella. Saatuani kiekon uudelleen itselleni minulla oli onneksi aikaa nostaa pikkumusta ylös, muisteli Elkins.