Hakametsän sankari hehkutti: "Meillä on saatanan hieno joukkue"

LIIGA / Haastattelu
− Emme ole vielä voittaneet tai hävinneet mitään, Henrik Haapala sanoi ottelun jälkeen.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi

Henrik Haapala sai kunnian räjäyttää täyden Hakametsän joukkueestaan ensimmäisenä. 1−0-osuma syntyi kauniilla rystynostolla. Haapala tuuletti osumaa raivokkaasti käsiä pumppaamalla.

− Maalissa purkautui paljon, koska tässä on ollut kaikenlaista. Tuuletustani varmaan muistetaan pienellä summalla, Haapala sanoi ja viittasi joukkueen sakkokassaan.

− Pakko sanoa, että kaikki katsojat, täysi halli, ansaitsi voiton kotona. Oli hienoa nähdä tuollainen yleisö.

Tappara joutui jälleen vaikeaan tilanteeseen, sillä Kärpät tasoitti ottelun kolmannen erän lopussa. Lopun tasoitusmaalit yleensä kääntävät pelin virran tasoittaneelle joukkueelle.

Masi Marjamäki kuitenkin niittasi ottelusarjan seitsemänteen peliin nopeasti jatkoerän alettua.

− Mitään emme ole voittaneet, mutta puhallamme yhteen hiileen. Meillä on ihan saatanan hieno joukkue, en ole ennen kokenut tällaista, Haapala hehkutti.

− Meillä on tosi rauhallinen fiilis, emmekä tee mitään hätiköityä. Tiedämme, kuinka hyviä olemme, ja se tulos tulee, jonka ansaitsemme.

Vaikka pelin jälkeen monista Tapparan pelaajista huokui helpotus, vakuutti Haapala, että joukkue pystyy pitämään seuraavassa pelissä hauskaa. Siitäkin huolimatta, että ottelua katsoo varmasti koko kiekkoileva Suomi.

− Olemme oppineet nauttimaan kauden aikana. Kenelläkään joukkueessa ei ole ollut helppoa, ja kaikkialta on painostettu, mikä ei mielestäni ole ollut reilua. Mutta joukkueena osaamme nauttia.

» Lähetä palautetta toimitukselle