Finaalitappio kirpaisi syvältä - Kärppäkapteenin maila tuhannen päreiksi

CHL / Haastattelu
Lasse Kukkonen laitoi työkalut uusiksi finaalitappion jälkeen.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Kärppien tappio Mestareiden liigan finaalissa kirpaisi syvältä kapteeni Lasse Kukkosen sisältä. Se näkyi myös konkreettisesti ottelun jälkeen.

Kärppäkapteeni Lasse Kukkosen naamalta paistoi karvas pettymys Frölundalle hävityn Mestareiden liigan finaalin jälkeen. Kukkonen löi mailansa tuhannen päreiksi ennen jäältä poistumista.

Kapteenin naamalta näki vielä parikymmentä minuuttia myöhemminkin, että tappio kirpaisi syvältä.

− Turha jossitella, kaveri oli tuon verran parempi. Meillä oli neljä ylivoimaa emmekä tehneet niillä yhtään maalia, Kukkonen sai puristettua.

Frölunda oli kuskin paikalla alusta saakka. Kärpillä oli omat hetkensä, mutta oululaiset eivät saaneet parastaan irti oikein missään vaiheessa. Frölunda riisui Kärpät aseista ääriagressiivisella paineistuksella.

− Saimme pelattua heidän hyökkäyspelin aika hyvin pois, mutta vastaavasti emme saaneet omaa hyökkäyspeliä niin teräväksi kuin olisi pitänyt.

− Frölunda teki sota-alueelta kaksi maalia. Me emme yhtään, Kukkonen summasi.

Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoi maanantaina, että joukkueen pitää olla valmis pelaamaan heti alusta saakka. Kärppien yksi parhaista pelaajista, Juho Keränen, kertoi puolestaan, että he olivat alussa hieman hermostuneita.

Kukkonen ei täysin allekirjoita väitettä.

− Mielestäni meillä oli ihan hyvä fiilis. Tällaisessa pelissä momentumit vaihtuvat. Se voittaa kumpi pystyy omansa käyttämään.

» Lähetä palautetta toimitukselle