Erik Thorell taisteli sinnikkäästi läpi koko ottelun.

Samppa Toivonen - http://www.samppas.net

Erik Thorell tyytyväinen omaan peliinsä

HIFK kärsi Vaasassa 1−4-tappion Sportia vastaan. Erik Thorellin mielestä HIFK kuitenkin rakensi hyvin paikkoja, mutta viimeistely ei ollut riittävän tarkkaa.

Sport oli parempi joukkue illan kotiottelussa HIFK:ta vastaan. Sport voitti ottelun lukemin 4−1. HIFK rakensi paljon paikkoja, mutta Sportin Mika Järvinen oli maalissa loistava. HIFK:n Erik Thorell teki joukkueensa ainoan maalin toisessa erässä.

− Pelattiin ihan hyvä ottelu, rakennettiin paljon paikkoja, mutta annettiin vaasalaisille liian helppoja maalipaikkoja, ja ne käytti niitä hyödykseen. Oltiin hyvin pelissä mukana, ja olisimme pystyneet vääntämään ottelusta voiton, mutta emme olleet riittävän tehokkaita maalipaikoilla, Thorell totesi.

HIFK:n alkukausi on ollut vaikea. Välillä peli sujuu hyvin, mutta kauden alussa on ollut useampiakin huonoja otteluita.

− Meidän pitää jatkaa työntekoa ja pelata kovaa, pelataan hetkittäin laadukasta jääkiekkoa. Suunta on oikea, pitää vaan nostaa tasoa ja jatkaa kehittymistä, Thorell mietti.

Thorell on 12 pelissä tehnyt kolme maalia ja viisi syöttöpistettä. Varsinkin viime pelit ovat olleet Thorellilta hyviä.

− Oma peli on sujunut ihan hyvin, tuntuu siltä, että nyt on alkanut irtoamaan tehopisteitä. Mutta aina voi parantaa, tärkeintä on voittaa pelejä ja pelata hyvin joukkueena. 

HIFK:n CHL-kausi loppui ensimmäisellä kierroksella. Thorell suhtautuu CHL:ään kuitenkin positiivisesti.

− Uskon, että kaikki pitävät CHL:stä, saa pelata Euroopan parhaimpia joukkueita vastaan, enemmän tosipelejä ennen kauden alkua. Valitettavasti meidän CHL-pelit loppuivat, mutta loppujen lopuksi se oli hieno kokemus. 

Tämä kausi on Thorellin toinen Liigassa. Ennen Suomeen siirtymistä Thorell pelasi Ruotsissa SHL:ssä ja Allsvenskanissa.

− Kyllä pelistä löytyy eroja Ruotsiin verrattuna, mutta vaikea sanoa nyt kun en ole pelannut SHL:ssä pitkään aikaan. Minun mielestäni jääkiekko on Suomessa oikealla polulla, peli on täällä todella fyysistä ja vauhdikasta, pidän sen tyylisestä jääkiekosta, Thorell totesi lopuksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

HIFK:lle uusia vahvistuksia - Varakas palaa kasvattajaseuraansa

LIIGA | 9.5.2017 20:53
Helsingin IFK vahvistaa rivejään peräti viidellä uudella pelaajalla. Joukkueeseen liittyivät muun muassa TPS:ssä tehoillut ruotsalaishyökkäjä Erik Thorell sekä SHL.stä kotimaahan paluun tekevä puolustaja Ville Varakas. lue lisää

IL: HIFK:lle kova vahvistus Turusta - Thorell suuntaamassa joukkueeseen

LIIGA | 7.4.2017 21:19
Iltalehden tietojen mukaan TPS;ää edustanut ruotsalaishyökkääjä Erik Thorell on siirtymässä tulevaksi kaudeksi HIFK:n riveihin. lue lisää

Maanantaijää, viikko 10: Suosi suomalaisia, unohda ulkomaalaiset

LIIGA | 6.3.2017 9:43
Runkosarjaa on enää viikko jäljellä, joten Maanantaijäällä keskitytään edelleen pudotuspeleihin. Myös ulkomaalaisten pelaajien puuttuminen pistepörssin kärkipaikoilta puhuttaa. lue lisää

HIFK kiinnitti Engrenin ja kaksi kenttäpelaajaa tuleviksi kausiksi

LIIGA | 12.12.2017 15:38
HIFK on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Atte Engrenin sekä hyökkääjien Micke-Max Åstenin ja Thomas Nykoppin kanssa. lue lisää

HIFK:n Lankinen pelikunnossa - Pelaa tämän viikon Mestiksessä

LIIGA | MESTIS | 11.12.2017 15:13
HIFK:n viime kauden ykkösmaalivahti Kevin Lankinen on toipunut pelikuntoon. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Erik Thorell

HIFK #86 L lh
s. 1992 Karlstad
178CM / 84KG
SOPIMUS: 2019