Dixon iloitsee paluustaan kokoonpanoon

LIIGA / Haastattelu
Dixon pelasi toisen ottelunsa loukkaantumisen jälkeen.
Stephen Dixon pelasi loukkaantumisen jälkeen toisen ottelunsa lauantaina Turussa ja lähes hihkui riemusta päästyään takaisin pelaamaan. Kanadalaissentterin mielestä Tapparan pukukopissa on hyvä tunnelma. Myös materiaalin laajuuden ja kilpailun pelipaikoista Dixon koki positiivisena.

Stephen Dixon pelasi perjantain tavoin Tapparan kolmosketjussa Antti Erkinjuntin ja Jukka Peltolan kanssa, sekä ylivoimaa kakkosviisikossa. Perjantaina Dixon ei pisteille päässyt, mutta Turun ottelussa kanadalaissentteri sai syöttöpisteen Pekka Jormakan tekemään 3−1-maaliin.

− Nykyinen ketjuni on loistava. Poissaollessani kaikki sentterit pelasivat hyvää kiekkoa. Kilpailutilanne pitää kaikki motivoituneina ja pakottaa tekemään jäällä töitä, Dixon kommentoi tämänhetkistä rooliaan joukkueessa.

Dixon oli loukkaantumisen takia poissa kokoonpanosta kahdeksasta ottelusta. Paluu kaukaloon tuntui ymmärrettävästi mukavalta.

− On hienoa päästä pelaamaan ja olla taas osa joukkuetta. Perjantain ottelu oli vielä vähän hakemista - tiedäthän se ottaa aikansa. Mutta tänään kaikki tuntui jo normaalilta.

Tappara pääsi hyvään vireeseen Dixonin poissaollessa, minkä kanadalaisen mielestä aistii joukkueesta.

− Joukkue on nyt aivan erilainen verrattuna kahden viikon tai kuukauden takaiseen tilanteeseen. Pukukopissa on rento tunnelma.

− Kaikki pelaavat tällä hetkellä hienosti joukkueen eteen ja kovalla itseluottamuksella myös yksilötasolla.

Tappara voitti TPS:n kahdessa tasausottelussa maalierolla 12-1. Dixon hehkutti koko joukkuetta tuplavoitosta.

− Mielestäni meillä oli molemmissa otteluissa hyvä työmoraali, ja onnistumisia tuli joka ketjulle. Tämä oli meille hieno viikonloppu.

− Oli mahtavaa palata kokoonpanoon ja voittaa heti kaksi peliä. Onneksi en sotkenut toimivaa kokonaisuutta, Dixon naurahtaa.

Dixon pelasi ottelussa yhteensä noin 15 minuuttia, varsin tasaisesti viisi minuuttia per erä. Parhaiten sentteri erottui kentällä pyörittäessään ylivoimaa. Ensimmäisessä erässä Dixonilla oli tyhjä maali edessään, mutta TPS-puolustaja ehti väliin, eikä sentteri saanut osumaa kiekkoon.

− Paluu kokoonpanoon tuntui hienolta, Dixon kommentoi haastattelun aikana yhteensä neljä kertaa, ja ilo huokui koko olemuksesta.