Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Hannes Björninen iski Ässiä vastaan tehot 1+1.

Aleksi Manninen www.instagram.com/aleksimanninenexposures

Björninen Pelicansin nousukiidosta - "Flow pitää kyetä säilyttämään"

Pelicans jatkoi hyvää tekemistään voittamalla Ässät ylivoimaisella esityksellä torstaina. Yhtenä vierasjoukkueen onnistujista hääri Hannes Björninen.

Pelicans jatkoi hyviä otteitaan torstai-iltana Porissa, kun Ässät kaatui selkein lukemin. Viimeisestä kuudesta ottelustaan lahtelaiset ovat voittaneet varsinaisella peliajalla neljä ja vielä viidennenkin voittomaalikilpailussa. Hannes Björnisellä oli selkeä näkemys Pelicansin hyvään vireeseen.

− Meillä on selvät sävelet, joten tiedämme, mitä kentällä tehdään. Tekeminen tulee joukkueella selkärangasta, ja meillä on hyvä yhteinen sävel, Björninen kertoi.

Voitto Ässistä irtosi ylivoimaisella esityksellä porilaisten joutuessa välillä suuriin vaikeuksiin Pelicansin pyörittäessä peliään.

− Meiltä oli tänään hyvä, jämäkkä vieraspeli. Pelaamme aktiivisesti, ja se sai Ässät tänään vaikeuksiin. Onnistuimme tekemään paikoistamme maalit, kommentoi Björninen illan peliä.

Toisessa erässä Björninen poistui loukkaantumisen takia pukukopin puolelle, ja hetken katsomoon näytti siltä, että miehen ottelu jää kesken. Hän palasi kuitenkin kolmanteen erään ja onnistui vielä syöttämään Pelicansin kuudennen maalin.

− Jalkaan tuli pieni isku, ei mitään vakavaa. En ole vielä ehtinyt katsoa, kuinka turvoksissa se on, Björninen kertasi hetkellistä poistumistaan.

Jatkamalla tehokkaita otteitaan Pelicans alkaa pian kurkottaa kohti sarjataulukon kärkeä. Tuleviin onnistumisiin Björnisellä oli selkeä resepti.

− Meidän pitää pystyä jatkossakin koko ajan kehittämään peliämme. Flow pitää onnistua säilyttämään, hän totesi.

− Oli taas kiva pelata, voittaminen on mukavampaa kuin häviäminen, Björninen päätti iloisena.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Kommentit

Tulosvetovihjeet

SaiPaPelicans
"SaiPa käyttää kotietunsa"
SaiPa saa kotikentästään huomattavan edun otteluun. Runkosarjan aikana joukkueet kohtasivat Lappeenrannassa kolmesti, pisteet menivät Sputnikeille 7-2. Joulutauon jälkeen SaiPa on pelannut viisitoista ottelua, joista joukkue on hävinnyt vain neljä. Pelicansin vierassaldo on synkkä. Kymmenestä viimeisestä vieraspelistään joukkue on onnistunut raapimaan vain yhden voiton.
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2

Luetuimmat