Bertrandilla hakusessa vielä muutama peli Pitsiturnauksessa

LIIGA / Haastattelu
Antti Karjalainen ei ollut yllätettävissä Charles Bertrandin läpiajossa.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Perinteinen Lukko-Ässät oli yllättävän tarkkaa pelaamista. Ässien uusi vahvistus oli ottelun pirteimpiä pelaajia.

Aamuinen Lukko-Ässät tarjosi harjoituspeliksi yllättävän tarkkaa pelaamista. Ajankohta toki oli kiekkoiljan normaaliin arkeen verrattuna poikkeuksellinen, mutta Sportista Ässiin siirtynyt Charles Bertrand arvioi tiukalle väännölle muitakin syitä.

− Mielestäni molemmat joukkueet osoittivat valmiutta peliin kaikilla osa-alueilla. Me teimme hyvää työtä puolustussuuntaan, ja siksi Lukon kunnon paikat jäivät väliin, kertasi Bertrand.

Ranskalaishyökkääjälle siunaantuikin ottelun paras maalipaikka. Hän pääsi nokikkain maalivahti Antti Karjalaisen kanssa, mutta nuori Lukko-vahti ei ollut yllätettävissä.

Pitsiturnaus on pelaajille näytön paikka asenteesta ja osaamisesta kauden alkua odotellessa varsinkin nuoremmille pelaajille. Kokeneelle kaartille vierailulla eteläiseen Satakuntaan on muitakin merkityksiä.

− Täällä näkee aina myös tuttuja pelaajia muualta, ja tapahtuma on hauska yleisöllekin, jota on näissä peleissä kiitettävän paljon. Keskittyminen täytyy kuitenkin pitää olennaisessa.

Ässät keskittyy seuraavaksi liiganousija Jukurien kohtaamiseen. Todennäköisesti tuosta ottelusta tarvitaan voitto, jotta porilaisten pelit jatkuvat.

− Uskon, että meillä on vielä muutama peli jäljellä tätä päivää, virnuili Bertrand.

» Lähetä palautetta toimitukselle