Arttu Luttinen: Meillä on hyvät elementit tulevaisuuteen

LIIGA / Haastattelu
Arttu Luttinen kertoo, että ilo peilautuu pelaamiseen
HIFK siirtyi keskiviikon kierroksella Liigan kärkeen. Ottelu oli HIFK:n seitsemäs perättäinen voitto.

HIFK selätti keskiviikkona KooKoon toistamiseen peräkkäisinä päivinä. Ottelun jälkeen pukukopissa oltiin tyytyväisiä tämän hetken suorituksiin. Arttu Luttinen kertasi Jatkoaika.comille mennyttä tammikuuta ja peli-iltaa.

- Neljäs voitto 3-2 numeroilla; Täysin erilainen peli kuin eilen. Kahden erän jälkeen peli oli jo 3-0 ja yllättäen vastustaja pääsi tekemään kaksi maalia. Huonosta vikasta erästä huolimatta kolme pistettä on hieno juttu, kertoi Luttinen.

Luttinen iski myös joukkueensa 2-0 osuman Teemu Ramstedtin syötöstä.

- Ei se syöttö tullut yllättäen Ramulta. Meillä on paljon eri variaatioita; Välillä ylempänä ja välillä alempana. Juuso Puustinen osaa laukoa kovaa suoraa syötöstä ja Tomas Zaborsky nousta maalipaikoille. Tommi Taimi päivystää laukauksensa kanssa viivalla. Nyt sain itse mailan väliin ja sinnehän se sujahti.

HIFK painaa nyt seitsemän ottelun voittoputkessa eikä loppua näy.

- Hyvin on mennyt nyt. Kyllä se aina peilautuu joukkueen esityksiin, kun on iloinen meininki ja voittoja paljon. Se tuo tietynlaista rentoutta. Tänään Corey Elkinsin ja Jasse Ikosen kanssa saimme paljon yli- ja alivoimavastuuta. Meillä on hyvä kenttä tulevaisuutta ajatellen. Kaikessa on toki aina parannettavaa, mutta viidellä viittä vastaan-peliä tulisi vielä hioa. Tänäänkin oli vahvaa menoa, mutta se hajosi Zaborskyn lähdettyä. Elkins on hyvä luistelija ja siitä minä ja Jasse pääsemme maalille rouhimaan. Uskon, että meillä on hyvät elementit kasassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle