Juhani Tyrväinen kantaa joukkueensa kultaista kypärää. (Arkistokuva)

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

Ari-Pekka Selin Tyrväisen loukkaantumisesta: "Kiekko tuli kasvoihin"

HIFK kohtasi tiistai-iltana Pelicansin kotonaan. Ottelusta muodostui vauhdikas, jonka päätteeksi kotijoukkue otti voiton 5-1. Huonoja uutisiakin HIFK:lle tuli, sillä joukkueen kapteeni ja kultakypärä joutuivat jättämään ottelun kesken.

HIFK oli ottelun alusta lähtien valmistautunut vierasjoukkueen kovaan paineeseen. Helsinkiläiset rytmittivät pelaamistaan kiekolla ja pyrkivät tällä vastaamaan Pelicansin erittäin aktiiviseen karvauspelaamiseen. 

Tässä kotijoukkue onnistuikin. Hyvä liike hyökkäysalueella ja kiekon siirtely toi HIFK:lle ylivoimia. Ylivoimalla helsinkiläisjoukkue tekikin kolme maalia, kuudesta ylivoimayrityksestä. Kun Pelicans ei omista ylivoimayrityksistään onnistunut, oli ottelun voittaja selviö.

HIFK otti voiton lopulta lukemin 5—1. Varsinkin kotijoukkueen kolmosketju Juhani Tyrväisen johdolla, laidoillaan Vili Sopanen ja Erik Thorell, oli vahvassa vireessä. Tyrväinen itse iski ottelun avausmaalin ylivoimalla, Sopanen saalisti tehot 1+1 ja Thorell 0+2.

Kolmannen erän puolivälissä Tyrväinen sai kuitenkin oman joukkuekaverin purkukiekon suoraan kasvoihin. Tilanteen jälkeen Tyrväinen lähti äkkiä pukuhuoneen suojiin. Ottelun jälkeen hänen tilastaan ei ollut tietoa. 

− Kiekko tuli kasvoihin. Katsotaan mikä tilanne, vielä en ole saanut päivitystä tilanteeseen, HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin kommentoi ottelun jälkeen.

HIFK sai myös lisää huonoja uutisia ottelun aikana, kun joukkueen kapteeni Lennart Petrell ei pelannut kolmatta erää.

− Hän oli huonovointinen toisen erän jälkeen. Varmuuden vuoksi otimme hänet sivuun, Selin kertoi. 

Mikäli molemmat pelaajat joutuvat olemaan seuraavasta ottelusta pois, kasvaa HIFK:n loukkaantumislista kahdella pelaajalla lisää. Tällä hetkellä heitä on kahdeksan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

HIFK:n Varakkaalle pelikieltoa taklauksestaan

LIIGA | 20.1.2018 15:15
HIFK:n puolustuskalusto saa yhden lisäloven, kun Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Ville Varakkaan pelikieltoon. lue lisää

Kurinpidolle viikonlopputöitä - kaksi tapausta delegaation tutkintaan

LIIGA | 19.1.2018 16:37
Torstain kierroksen ulosajoista kaksi etenee kurinpitodelegaation käsittelyyn. lue lisää

HIFK:n Tyrväinen rinnasti ulosajon aiempaan tilanteeseen: "Petrell ei jäänyt jäähän makaamaan"

LIIGA | 18.1.2018 22:16
HIFK ja Kärpät kohtasivat torstai-iltana vauhdikkaassa ja kiihkeässä kamppailussa. Ottelussa nähtiin niin torikokouksia kuin ulosajokin. HIFK:n toisen maalin tehnyt Juhani Tyrväinen kritisoi hieman ottelun jälkeen suihkukomennusta ja itse ottelua. lue lisää

Kärkikamppailussa kiihkeä tunnelma - HIFK:n Varakas suihkun puolelle

LIIGA | 18.1.2018 20:28
HIFK:n ja Kärppien välisen ottelun kolmannessa erässä HIFK:n Ville Varakas ajettiin ulos päähän kohdistuneesta taklauksesta. lue lisää

HIFK:n Kaski maalistaan kasvattajaseuraansa vastaan: "Totta kai oli vähän spesiaalimpi"

LIIGA | 17.1.2018 6:00
Tiistai-iltainen kohtaaminen HIFK:n ja Ässien välillä oli vauhdikas ja jännittävä. Ratkaisua jouduttiin hakemaan voittomaalikilpailusta asti, jonka päätteeksi HIFK otti voiton lukemin 4-3. Helsinkiläisjoukkueen Oliwer Kaski oli ottelun jälkeen mielissään maalistaan ja käänsi katseita tuleviin otteluihin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Juhani Tyrväinen

HIFK #12 L h
s. 1990 Seinäjoki
180CM / 82KG
SOPIMUS: 2019