Aleksi Rutanen vastasi kotijoukkueen ainoasta maalista, joka syntyi kolmannessa erässä.

Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com

Aleksi Rutanen: "Vähän onnekkaasti se kiekko pomppi sieltä putkista"

Lauantai-iltainen Espoo United-IPK -ottelu ei tarjonnut ainakaan kotijoukkueen maali-iloittelua, sillä espoolaisten ainoasta maalista vastasi espoolaislähtöinen hyökkääjä Aleksi Rutanen. Hyökkääjä pääsi puolittaiseen läpiajoon ja iski kiekon maaliin alivoimalla.

Kotijoukkueen Aleksi Rutanen kommentoi tappioon päättynyttä ottelua varsin lyhyesti. Hyökkääjä ei ollut oikein tyytyväinen joukkueen esitykseen varsinkaan ottelun alkuhetkillä. 

— Alkuun lähdettiin todella huonosti. Kaveri pääsi 2−0-johtoon, mutta sitten vähän parannettiin. Ei kyllä täysin tyytyväinen voi olla. Häviö tuli. 

Rutanen oli yksi espoolaisten valopilkuista varsin mollivoittoisessa lauantain Mestis-kamppailussa, sillä hän iski kauden kolmannen maalinsa kamppailun kolmannessa erässä.

— Siinä alivoimalla yritin tappaa aikaa sekä punnertaa, ja sitten vähän onnekkaasti kiekko sitten pomppi sieltä jostain putkista. 

Espoo Unitedilla on reilu puolentoista viikon tauko ennen seuraavaa Mestis-ottelua. Hyökkääjällä olikin varsin selvä mielipide siitä, minkä pitää muuttua joukkueen pelaamisessa, jotta espoolaiset palaisivat takaisin voittojen tielle.

— Kyllä meidän pitää vähän painottaa noita tiettyjä pieniä asioita. Pelataan viivojen päällä huolellisesti sekä ohjaukset saataisiin kuntoon. Viisikkopelaamista pitäisi myös saada tiiviimmäksi. Veikkaan, että näitä tuon tauon aikana myös hiotaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Rutanen vahvistamaan Espoo Unitedin hyökkäystä

MESTIS | 8.5.2017 22:08
Espoo United on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Aleksi Rutasen kanssa. lue lisää

HäSa: Eläkevakuutusyhtiö hakee Espoo Unitedia konkurssiin

MESTIS | 23.1.2018 11:28
Eläkevakuutusyhtiö hakee Hämeen Sanomien mukaan jääkiekkoseura Espoo Unitedia konkurssiin. lue lisää

KL: Espoo United vakavissa talousongelmissa - lähes 30 maksuhäiriömerkintää

MESTIS | 15.1.2018 13:01
Mestis-joukkue Espoo Unitedin taustayhtiön talouspuoli sakkaa rajusti. lue lisää

Juuso Forsström: "Haluan ottaa urallani uuden stepin eteenpäin"

MESTIS | 14.1.2018 14:00
Juuso Forsström on 27-vuotias jääkiekkoilija, joka voi pelata sekä sentterinä että laitahyökkääjänä. Hän edustaa kuluvalla kaudella Espoo Unitedia, jossa hän myös toimii varakapteenina. Forsströmin jokailtainen taistelu kaukalossa on nostanut hänet monen espoolaiskannattajan suosikkipelaajaksi. lue lisää

Espoo Unitedin luottopuolustajan kausi vaarassa - neljä pelaajaa palaamassa kokoonpanoon

MESTIS | 9.1.2018 17:45
Joulukuun puolessa välissä loukkaantunut espolaisten konkaripuolustaja Jimi Santalan loppukausi on todennäköisesti ohi. Santalan vamma tarvitsee leikkaushoitoa, joten hän ei kerkeä kuntoutua kauden loppuun mennessä, lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Aleksi Rutanen

Espoo United #18 L h
s. 1994 Espoo
185CM / 80KG
SOPIMUS: 2018 (2019)