Aalto kohtasi vanhan kotiseuransa jäähyjen sävyttämässä ottelussa − "Paska fiilishän tästä jäi"

LIIGA / Haastattelu
Aalto kohtasi Tapparan ensimmäistä kertaa Ilves-nutussa.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilves ja Tappara kohtasivat lauantaina kauden ensimmäisessä Tampereen paikallispelissä. Ottelu oli tasainen, mutta kotijoukkue Ilveksen saama jäähymäärä käänsi lopulta ottelun kirvesrinnoille. Yksi illan seuratuimpia hahmoja oli Ilves-puolustaja Teemu Aalto.

Ilves ja Tappara taistelivat viihdyttävän kiekkokoitoksen Hakametsän lauantai-illassa. Ottelussa tunteita kuohuttivat erityisesti päätuomarikaksikon Teemu SalminenTimo Metsälä vihellykset. Illan seuratuimpia nimiä oli Tapparasta Ilvekseen täksi kaudeksi vaihtanut Teemu Aalto.

− Paska fiilishän tästä jäi. Hirveä jäähymäärä, niin vaikea näitä pelejä on voittaa. Se jäi päällimmäisenä mieleen, harmitteli Aalto 4-2-tappioon päättynyttä ottelua.

Ottelu oli tasainen ja molemmilla oli omat hetkensä ratkaistakin peli. Ilveksen etsikkoajat tuntuivat hupenevat kerta toisensa jälkeen jäähyihin. Aallon mielestä osa jäähyistä oli omaa tyhmyyttä, mutta vastauksesta paistoi läpi, että illan oikeudenjakajilla ei mennyt kaikki ihan nappiin.

− Oli siellä varmasti muutamia laiskojakin jäähyjä. Niitä ei voi ottaa yhtään, kun vastustaja on noin hyvä. 

Ilves pelasi varsin ryhdikkäästi tappiosta huolimatta.

− Peli-ilmeemme oli hyvä. Vastustajan maalien jälkeen meillä kesti aina hetki, että pääsimme taas peliin kiinni, Aalto pyöritteli.

Aalto kohtasi nyt ensimmäistä kertaa vanhan kotiseuransa Tapparan.

− Edelleen on aika paska fiilis. Tietysti oli mielenkiintoista pelata Tapparaa vastaan. Kun peli pääsi käyntiin, ei näitä seura-asioita tullut juuri ajateltua. 

Entisiltä pelikavereilta ei tullut pelin aikana kuittailuja. 

− Eipä tuossa pelin aikana tule paljon juteltua. Pelin jälkeen ehkä sitten, hymähti Aalto.

Kausi on vasta alussa ja seuraava peli tulee eteen nopeasti.

− Nyt palauttelemme ja huilailemme. Seuraava peli on tiistaina, joten sitä kohti mennään. Jäähyt on saatava pois ja reagointia puolustukseen on parannettava, päätti Aalto.

Ilves kohtaa seuraavassa ottelussaan Vaasassa Sportin ensi tiistaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle