Tuokkolan auktoriteetti joutuu koetukselle Kouvolassa.

Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com

Vihellyksen jälkeen: Pohjalta on pitkä matka ponnistaa − "Tuokkola ei pärjää mielialapelaajien kanssa"

Vihellyksen jälkeen -podcastit palaavat hikiseltä kesätauolta takaisin jäänviileiden analyysien pariin. Liigan ennakkopodcastien avausosassa käsitellään Liigan häntäpään joukkueiden mahdollisuuksia pärjätä pitkässä runkosarjassa.

Toimittajat Lassi Seppä ja Niko Björksten jatkavat edelliskaudelta tuttua Vihellyksen jälkeen -podcastsarjaansa. Liigan runkosarja käynnistyy perjantaina, joten kaksikko käy läpi kunkin joukkueen lähtökohdat kauteen.

Seppä ja Björksten lanaavat KooKoon yhteistuumin surutta runkosarjan hännänhuipuksi.

− Kärkijätkät ovat ihan ok-tasolla, mutta muuten joukkueen runko on aika surkea. Ei riitä, tuomitsee Seppä kouvolalaisryhmän.

− Vaikka Tuomas Tuokkola on mielestäni hyvä valmentaja, ei hän ole mielialapelaajien kanssa parhaimmillaan, Björksten lataa.

Sportille Vihellyksen jälkeen -kaksikko povaa kuplan puhkeamista.

− Materiaali periaatteessa riittäisi, mutta penkin takana ei välttämättä riitä, Björksten aprikoi Tomek Valtosen otteiden jatkuvuutta.

Jukureille toimittajakaksikko ennustaa tiukkoja pelejä ja hyviä otteita, mutta pelkkä taistelu ei tule enää riittämään.

− Valmennuskaksikko Risto Dufva − Ville Nieminen täydentää hyvin toisiaan, mutta Jukurien materiaalilla ei pysty pelaamaan sellaista kiekkoa kuin olisi tarve, analysoivat Seppä ja Björksten.

SaiPan nuori kaarti nostaa tällä kaudella päätään, mutta varmat pisteidentekijät loistavat poissaolollaan.

− Jos tietyt pelaajat ovat hyviä itsejään, voi Lappeenrannan joukkue olla napsun-pari korkeammalla kuin tässä arviossa tällä hetkellä on, Seppä uumoilee.

Ässien peräpää on säilynyt melko muuttumattomana, ja tulijapuolella on kovaotteinen Ben Blood.

− Hyökkäyksestä puuttuu kärkiosaaminen, Björksten naulaa kaivaten koodinimi sakarisalmista.

Mikäli podcast herätti sinussa mielipiteitä tai muita tuntemuksia, osallistu keskusteluun Twitterin puolella hashtagilla #vihellyksenjälkeen. Sepän ja Björkstenin löydät nimimerkeillä @lassiseppa ja @nikobjo.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Liigaseurojen viime tilikausi näyttää positiiviselta – katso seura seuralta

LIIGA | 11.8.2017 15:03
Moni liigaseura teki viime kaudesta hyvää taloudellisesta tulosta. Mestaruuden voittanut Tappara ja hopeaa saanut KalPa takoivat myös eniten euroja. lue lisää

Maanantaijää, viikko 5: Yksi jääkiekkoseura myynnissä, muut menestymässä

LIIGA | 30.1.2017 9:00
Tällä viikolla Maanantaijäässä muistellaan lämmöllä edellisviikon tuplapelikierrosta, ihastellaan hienoja voittoputkia ja toivotetaan hyvää matkaa longislandilaiselle kiinteistömogulille. lue lisää

Vihellyksen jälkeen: Syyskausi pakettiin - Löytyykö Tapparan mestaruusjunalle pysäyttäjää?

LIIGA | 23.12.2016 14:00
Liiga on siinä pisteessä, että noin puolet kauden peleistä on runkosarjan osalta pelattu. Joulutauon myötä Vihellyksen jälkeen -podcast perkaa syyskauden tapahtumia. lue lisää

Maanantaijää, viikko 50: Liigan uusiutuneet maalivahtiduot arvosteltavana

LIIGA | MESTIS | 12.12.2016 9:05
Liigakausi on saavuttamassa puolivälinsä. Maanantaijäällä luodaan katsausta loppukauteen ja joukkueiden muuttuneisiin maalivahtiasetelmiin. Entä mitä Kärppien pitäisi tehdä Kai Suikkasen kanssa? lue lisää

Maanantaijää, viikko 44: Yllätyksiä sarjataulukossa ja liigamiehiä EHT-turnauksessa

LIIGA | MAAJOUKKUE | NHL | KHL | Muut Sarjat | SHL | 31.10.2016 11:25
Tällä viikolla Maanantaijäässäkin luistellaan jo osittain maajoukkuetauon tunnelmissa, mutta päivänpolttaviin aiheisiin tartutaan myös rivakasti. Muun muassa EHT-turnauksen liigapelaajat sekä Liigan yllätysasetelmat pyörivät keskustelussa. lue lisää

Kommentit

Veeti Vainio

KooKoo #45 R p
s. 1997 Espoo
188CM / 82KG
VARAUS: 2015 Columbus Blue Jackets 5.kierros #141