Keskustelupalsta on tällä hetkellä alhaalla, ongelmaa korjataan parhaillaan. Pahoittelut käyttökatkosta!

Uusi podcast-ohjelma Hanskaajat alkaa - vieraana Ville Nieminen!

LIIGA / Artikkeli
Oletko valmis?
Kuva © Miikka Jääskeläinen
Hanskaajat on Suomen tärähtänein ja päälle puhuvin kiekkoshow. Ensimmäisessä jaksossa jääkiekon hyvät paimenet Lauri Lehtinen ja Solmu Salminen saivat jututettavakseen Stanley Cup -voittaja Ville Niemisen. Pelkääkö Nieminen ketään, missään? Kuka voittaa Liigan?

Kuukausittain Hanskaajat kokoontuvat yhteen ja vääntävät tulisesti kättä kiekko-Suomen mielenkiintoisimmista puheenaiheista. Fyysisellä ja raikkaalla otteella. Pääosin toki fyysisellä.

Jotta Tampereen provosoivimman urheilubaarin Pub Höyryn uumeniin saataisiin myös tietotaitoa, lähetykset täyttyvät mitä asiantuntevimmista ja röyhkeimmistä vieraista.

Ensimmäisessä jaksossa Pub Höyryn pätsiin astelikin heti iso mies, isoilla kannuksilla. Stanley Cup -voittaja, 443 NHL-ottelun mies ja jääkiekkoromantikko Ville Nieminen ajoi Hanskaajien haasteeseen kiinni suu auki ja tiputtikin tarinoiden tuoksinassa toisen haastattelijoistaan. Mutta kumman?

Hanskaajat muodostavat Lauri Lehtinen ja Solmu Salminen, nuo jääkiekon vilpittömän olemuksen pyhät lähettiläät. Lännen ei-niin-viisaat miehet. Kahden tamperelaisen jääkiekkotoimittajan irvikuvan käsittelyssä risuaitaa kaatuu, ja asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Ilman mielistelyä. Ilman kiertelyä.

Lähetyksessä kuulette Niemisen muiden mietteiden lisäksi laitahyökkääjän arvion Liigan ykkössuosikista. Kaksikkomme päästessä vauhtiin kuullaan tiukka analyysi Liigan kärki- ja peränpitäjäjengistä. Kuka nappaa Hanskaajien mielestä runkosarjan kuninkuuden?

Liigan pyörähtäessä käyntiin 12.syyskuuta ja hien virratessa pitkin Suomen kiekkokaukaloita, on aika palkita jäiden kovimpia jätkiä. Hanskaajat valitsee tästedes kuukausittain lähetyksissään Kuukauden Niittäjä -pelaajan lukemattomien taklauksien, pyyteettömän raadannan ja provosoivan ilmeen osoituksena.

Ketä ne pistepörssien kärkinimet muka oikeasti kiinnostavat?

Lähetystä seuratessanne ja osallistuessanne keskusteluun Twitterissä hashtagilla #hanskaajat, muistakaa Hannu Jortikan sanat.

"Ei tää oo nyt niin vakavaa, tää on vaa jääkiakkoo."

P.S. Jaksoa kuvatessamme emme olleet vielä kuulleet liigakarsintojen jäämisestä taka-alalle ensi keväästä alkaen. Tämähän ei tosin vaikuta siihen faktaan, että karsinnat olivat liigajoukkueelle typerää kesälomasutimista, eikö?

» Lähetä palautetta toimitukselle