TUTO saa uutta verta helmikuussa myös organisaation puolelle.

Timo Savela

TUTOn uusi toimitusjohtaja Roope Paltta: "Nyt pitää mennä eteenpäin"

Innokkuutta uhkunut TUTOn uusi toimitusjohtaja Roope Paltta haluaa tuoda lisää osaamista organisaation myyntiin. Keväällä toimitusjohtajan tehtävän jättävä Dani Aavinen puolestaan kertoi poistuvansa tehtävistä levollisin mielin.

Turussa pidetyssä tiedotustilaisuudessa sali hiljentyi, kun innokkuutta uhkunut tuleva TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Roope Paltta asteli sisään. Edelliset neljä vuotta TPS:ssä työskennellyt Paltta haluaa uralla eteenpäin, ja hänen mielestä TUTOn toimitusjohtajan pesti sopii hyvin urakehitykseensä.

— TPS:ssä saavutin asetetut tavoitteet, nyt pitää mennä eteenpäin. Tämä on äärimmäisen hieno mahdollisuus.

TUTOssa Palttaa kiinnosti seuran historia sekä perinteet. Myös seuran potentiaalisuus vaikutti päätökseen toimitusjohtajaksi siirtymisestä.

— TUTO on hieno perinteikäs seura, jolla on hienot arvot ja pitkä historia. Täällä on tehty hyvää työtä, mutta potentiaalia seurassa ja organisaatiossa on vielä todella paljon suurempaankin.

Tuleva toimitusjohtaja antoi tunnustuksen väistyvälle Dani Aaviselle, mutta kehityskohteitakin Paltta vielä löytää.

— Dani on tehnyt upeaa duunia ja hän on laittanut kulut kuriin. Varainhankintaan ja myynnin organisoimiseen tuon lisää osaamista ja panosta.

Aavinen perusteli päätöstä jättäytyä pois toimitusjohtajan tehtävistä uusilla haasteilla ja perheellä.

— Kolme ja puoli vuotta toimitusjohtajana on vaatinut veronsa. Syksyllä alkoi tulla toistuvasti ajatuksia ajasta TUTOn jälkeen. Yksi pysäyttävä hetki oli, kun isänpäivänä molemmat lapset tuovat kortin, joka on pelkkää TUTOa. Sen ei pitäisi olla niin.

Ajankohta toimitusjohtajan vaihdolle on Aavisen mielestä oikea. Helmikuussa TUTOssa työn aloittava Palta on kevään ajan Aavisen oppipoikana.

— Kevät on seuran rakentamisen kannalta seuraavan kauden olennaisin, joten ajankohta on juuri oikea, Aavinen analysoi.

— Käymme huolellisesti Roopen kanssa kevään aikana kaikki asiat läpi, ettei hänen tarvitse keksiä pyörää uudelleen, Aavinen viittaa omaan hankalaan aloitusajankohtaan.

Myös TUTO Hockeyn hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää oli erittäin tyytyväinen Paltan valintaan.

— Roopen työhistoriallinen profiili oli erittäin hyvä ja se istuu meille. Hän on sitä mitä me haettiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

TPS:n puolustajalupaus vahvistamaan TUTOa

LIIGA | MESTIS | Suomi-sarja | 17.1.2018 10:20
Puolustaja Olli Kaskinen saapuu TUTOon lainapestillä Turun Palloseurasta. lue lisää

Kohutaklauksen uhri Niko Ahoniemi: "Pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin"

MESTIS | 13.1.2018 8:00
K-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvonen arvosteli TUTOn Niko Ahoniemeä kovin sanoin perjantai-illan väännön jälkeen. Ahoniemi kertoi tilanteesta oman versionsa. Kaksi maalia K-Vantaata vastaan iskenyt laituri avasi myös tunnelmiaan alkutaipaleesta TUTO-paidassa. lue lisää

TUTO saa tutusta konkarista apua hyökkääjäpulaansa - ”Keskustelu TUTO-paitaan paluusta on kestänyt sellaiset 6,5 vuotta”

MESTIS | 9.1.2018 12:00
Kaudella 2008-2009 Mestiksen parhaaksi pelaajaksi valittu Jarmo Jokila palaa TUTO-paitaan loppukauden kattavalla sopimuksella. Laitahyökkääjä on edustanut alkukauden MAC Budabestia monikansallisessa Erste Ligassa. lue lisää

Mestis-ikoni Tuukka Pulliainen palasi Kupittaan kaukaloon

MESTIS | 7.1.2018 13:20
Viime kauteen uransa lopettanut Tuukka Pulliainen palasi TUTO-paitaan lauantaina järjestetyssä alumniottelussa. Uran jälkeistä aikaa Pulliainen on viettänyt työn ja perheen parissa. lue lisää

Ässät lainaa tuttua TUTO-hyökkääjää

LIIGA | MESTIS | 5.1.2018 10:19
Ässät paikkaa hyökkääjävajettaan yhden ottelun lainasopimuksella. Aki Juusela pelasi Ässissä kaikkiaan kolmen kauden ajan. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Juho Virtanen

TUTO #70 L h
s. 1995 Merimasku
171CM / 74KG
SOPIMUS: 2019