Tämä on Jatkoaika - ei mikään blogi

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL / Artikkeli
Tekijänä voit olla tapahtumien keskipisteessä.
15-vuotias Jatkoaika rekrytoi tekijöitä, jotka kulkevat töitä kohti tai uskaltavat pusertaa pöytälaatikkonsa kirjoitukset julkiseksi.

Viisitoista vuotta on pitkä pala lätkäjournalismin tekemistä. Kiekkopesän pohjilta ja pelkästä harrastamisesta ammattimaiseksi tekemiseksi muuttunut Jatkoaika kertoo kaiken olennaisen lätkästä.

Kaudelle 2016-17 meidän joukkoihimme mahtuu uusia tekijöitä, jotka haluavat tehdä jääkiekon suhteen jotain merkittävää. Miksi sinun kannattaa valita Jatkoaika juuri nyt?

Töitä kohti

Haluatko toimittamisesta ammatin? Miltä kuulostaisi 160 000 - 200 000 lukijaa lätkäkauden aikana joka viikko? Lukemattomia toimittajia ja kuvaajia eri tiedotusvälineissä on viettänyt ensimmäiset journalismivuotensa meillä. TV, radio, lehdet ja verkko sekä kaikki yhdessä.

Onnistuminen vaatii lujasti töitä ja uskallusta, mutta meidän avullamme monet ovat päässeet tavoitteeseensa, sillä näytönpaikkoja riittää kotimaan kaukaloista jääkiekon arvokisoihin joka vuosi. Tiedämme jotain myös somesta.

Pois pöytälaatikosta

Kaikki tekijämme eivät haaveile lätkätoimittajan ammatista. Toiset saavat leipänsä muualta, jolloin jääkiekosta kirjoittaminen on rakas ja pitkäaikainen harrastus. Toiset haluavat päästä peleihin paikan päälle, toiset pyörittää tilastoja ja kolmannet seurata nuorten pelaajien kehittymistä.

On meillä myös mielipiteitä iskeviä sekä hitaita artikkeleita kirjoittavia tietäjiä − kaikki saman katon alla. Miksi jättäisit tekstisi pöytälaatikkoon tai keskustelupalstalle?

Mitä muuta meiltä saa?

Järjestämme tekijöillemme tapahtumia, joissa puhujina on alan ammattilaisia. Verkossa ja tapahtumissa ympärilläsi on värikäs ja monipuolinen tiimi, joita yhdistää yksi asia: jääkiekko.

Jatkoaika ei maksa toimittajilleen palkkaa, sillä toimitustyössä kaikki tekijämme ovat mukana vapaaehtoispohjalta. Ottelutapahtumista tehtäviä juttuja suorittaessasi saat ilmaisen sisäänpääsyn otteluihin tai tarvittavat tunnukset pelien seuraamiseen verkon tai TV:n välityksellä. 

Miten haet?

Lähetä meille mallijuttu, esim. artikkeli tai kolumni (arvioimme tällä ensisijaisesti oikeinkirjoitustasi). Kerro meille lisäksi perustietoja itsestäsi:

  1. ikäsi ja asuinpaikkakuntasi
  2. mihin tehtävään haet
  3. kuinka usein ja mihin aikaan olet yleensä käytettävissä toimituksen tehtäviin

Jos haet kuvaajaksi, lähetä meille lisäksi tiedot kamerakalustostasi sekä kuvareferenssejä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen

rekrytointi(at)jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle