Sylkykohu, Vahalahden vamma ja KalPan tuurivoitto - "Näitä sattuu temmellyksessä"

LIIGA / Artikkeli
KalPa lähtee tasoittamaan ottelusarjaa Ville Vahalahden menettänyttä Lukkoa vastaan.
Kuva © Teemu Soini - teemu.soini@jatkoaika.com
Laidasta laitaan -sarja analysoi Lukko-KalPa-sarjan nykytilanteen ennen torstain kamppailua. Kuinka paljon Ville Vahalahden vamma vaikuttaa Lukkoon? Antaako Lukko-ekspertti Marko Sjöblom mahdollisuuksia KalPalle?

Laidasta laitaan -podcast-sarja käsittelee kaikkien neljän puolivälieräsarjan kuumimmat puheenaiheet ennen torstain neljänsiä otteluita.

Monacon johtava Lukko-ekspertti Marko Sjöblom on tuimassa paikassa. KalPa vei tiistain ottelun Raumalla ja nousi mukaan sarjaan. Onko Lukon asema uhattuna?

− Se oli ihan tsägävoitto. Sarja menee yhä Lukolle aivan selvästi, Lukko on vaan parempi joukkue. KalPa pelasi hyvän pelin tiistaina, mutta RD:n suunnittelema pelityyli on kuin luotu KalPaa vastaan.

Myös Ville Vahalahden loukkaantuminen askarrutti Sjöblomia ja studiota isännöivää Lauri Lehtistä, vaikka vielä nauhoitusta tehdessä ei ollutkaan tiedossa, että Vahalahden vamma vaatii leikkaushoitoa ja konkarin kausi on ohi.

− Joukkue on rakennettu hyvin kokonaisuudessaan. Vahalahti on iso pelaaja, mutta Tampereen poika Ville Nieminen tulee nyt kokoonpanoon. Heillä on erilaiset roolit pelillisesti, mutta Villekin on iso hahmo, Sjöblom analysoi.

Myös KalPan Jonne Tammelan sylkykohu, Samu Perhosen sisääntulo ja KalPan tulevaisuus joukkueena käydään läpi.

− Katsoin kanssa sen videopätkän. Vaikka olisikin sylkäissyt, näitä sattuu temmellyksessä. Aivan turha kohu. Kärpäsestä tehtiin härkänen minun mielestä. Tuommoinen kohu voi vaikuttaa nuoreen pelaajaan, Sjöblom kritisoi.

Oletko eri mieltä? Tule keskustelemaan kanssamme Twitteriin kuumista pudotuspeliväännöistä hashtagilla #LaidastaLaitaan!

» Lähetä palautetta toimitukselle