Priimukset ja takarivin taavit - Ässämiehistön päästötodistukset

LIIGA / Artikkeli
Kausi 2004-05 on siirtynyt historian lehdille. Porissa se muistetaan ennen kaikkea Jason Williamsin vuotena. Onko Williams ryhmän yksinäinen priimus? Entä miten suoriutui muu patamiehistö?
kolumni

Kohti valoa
[katso]

Arvosanojen asteikko on seuraava:

epäonnistui pahasti alle odotusten

onnistui alle odotusten

onnistui odotusten mukaisesti

onnistui odotuksia paremmin

onnistui selvästi odotuksia paremmin

Maalivahdit

#30 Tuomas Nissinen 89,60%, 0+0=0, 0 min, 13 Jatkoaika-tähteä

Scott Langkow’n vammat ja ailahtelu antoivat Nissiselle mahdollisuuden näyttää taitojaan. Pelasi Ässien maalilla kaikkiaan 15 ottelussa, joista porilaisille irtosi ainoastaan kaksi voittoa. Pätevänä kakkosvahtina toi kuitenkin sen turvan, mitä odotettiin. Toisaalta harjoituskausi antoi luvan odottaa hieman enemmän.

#35 Scott Langkow 91,53%, 0+0=0, 14 min, 50 JA-tähteä

Kanadalaisen kolmas kausi patajoukkueen ykkösvahtina oli miehen epätasaisin. Kauden alussa ja lopussa Langkow näytti suuruutensa, mutta siinä välissä oli vaikeaa. Vastustajat löysivät Langkow’n heikkoudet aiempaa paremmin ja se näytti horjuttavan miehen itseluottamusta. Myös mystisellä rannevammalla oli oma osuutensa takkuiluun.

Toki Langkow torjui edelleen paljon pisteitä Ässille, mutta tällä kaudella hän myös hävisi poikkeuksellisen monta maalivahtien kaksinkamppailua. Sen sijaan rangaistuslaukauksissa mies ylitti odotukset. Kokonaisuutena katsoen kuitenkin yhä tärkeä pelaaja porilaisille. Ura patapaidassa on nyt ohi. Iso menetys.

Puolustajat

#6 Pasi Peltonen 56 8+12=20, 75min, –24, 15 JA-tähteä

Pataikoni Peltonen ylitti kunnioitettavan 600 SM-liigaottelun rajapyykin. Toinen juhlahetki oli Oulussa tullut uran ensimmäinen hattutemppu. Tehollisesti peruspakin kausi sujui hyvin, paremmat lukemat hän on latonut ainoastaan kahdesti. Ylivoimalla mies oli jopa koko joukkueen tehokkain pelaaja pisteillä 8+9=17.

Kausi oli silti kaikkea muuta kuin yhtä juhlaa. Otteissa oli viitteitä tietynlaisesta leipääntymisestä. Peltonen ei ollut oma häijy itsensä, eikä myöskään puolustuksen johtohahmo. Omassa päässä ongelmia oli yllättävänkin paljon. Sopimus jatkuu ja ensi kaudella konkarilla onkin taas vara parantaa.

#10 Marko Toivonen 54, 5+6=11, 62 min, –6, 12 JA-tähteä

Kaukaloiden kiertolainen sai enemmän vastuuta kuin kertaakaan aiemmin urallaan ja oli pääsääntöisesti myös vastuunsa arvoinen. Otti patapuolustuksessa isännän roolia ja keräsi arvostusta myös Isomäen kriittiseltä yleisöltä.

Toivosen suoritustaso heitteli ja hetkittäisiä nukahduksia sekä pelinlukuongelmia tuli edelleen, mutta ei siinä määrin kuin aiemmin. Iso ja ilkeän näköinen laitilalainen oli Ässien ahkerin laukoja, mutta sihdissä on yhä toivomisen varaa. Joka tapauksessa Toivonen ylsi selkeästi uransa parhaimpaan liigakauteen, arvioi asiaa millä mittarilla tahansa. Kehityspotentiaali on melko rajallinen, mutta olisi toki tärkeä pelaaja porilaispuolustuksessa myös ensi kaudella.

#14 Mika Rontti 46 0+1=1, 2 min, –1, 1 JA-tähti

Nuorelta Ässäkasvatilta odotettiin lupaavan edelliskauden jälkeen lopullista läpimurtoa. Sitä ei kuitenkaan nähty, vaan kehitys jopa taantui. Rontti aloitti kauden kelvollisesti esittäen rauhallisen varmaa ja melko virheetöntä peruspeliä. Se ei riittänyt Mika Toivolalle, joten Rontin tie vei vilttimieheksi.

Pienentynyt rooli näkyi itseluottamuksessa ja sen jälkeen kaukalossa säikkyikin virheitä pelkäävä nuori puolustaja, jonka pelaaminen oli kaikkea muuta kuin varmaa. Lopulta polvivamma päätti muutenkin vaikean kauden. Sopimus jatkuu, mutta rikkoutunut polvi varjostaa myös tulevaa kautta, sillä arvioiden mukaan toipumisaika on aina elokuulle saakka.

#23 Olegs Sorokins 55 3+15=18, 48min, -8, 14 JA-tähteä

Latvialaispuolustaja jatkoi kolmannella Ässäkaudellaan laskevaa tendenssiään. Hänestä ei ollut missään vaiheessa johtavaksi kiekolliseksi puolustajaksi. Samalla epävarmuus ja hasardit lisääntyivät puolustuspelaamisessa.

Sorokins ei yksinkertaisesti ollut riittävän laadukas kiekollisen puolustajan rooliin. Keskitason taidoilla ja heikohkolla pelinäkemyksellä homma meni lähinnä päämäärättömäksi pyörimiseksi. Muutama iso henkilökohtainen virhe maksoi joukkueelle pisteitä. Lopulta kauden kruunasi pienimuotoinen yhteenotto valmennuksen kanssa. Aika Ässissä auttamatta ohi.

#33 Atte Pentikäinen 53 2+1=3, 97 min, +1, 4 JA-tähteä

Juupajoen suuri mies täytti paikkansa porilaispakiston täydennysmiehenä. Tulokaspuolustaja ei nöyristellyt, vaan pelasi hyvällä asenteella, uskalsi ottaa vastuuta ja pyrki aktiiviseen peliin. Rahkeet eivät tosin siihen aina riittäneet. Liikkuminen oli pelättyä parempaa, mutta paljon parannettavaa sillä saralla silti on.

Kokemattomuus näkyi ailahteluna jopa pelin sisällä. Innokkuus päihitti välillä järjen ja terveen nöyryyden. Koheltaessaan ajoi itseään ulos tilanteista ja menetti kiekkoja turhan helposti. Pentikäisessä on kuitenkin ainesta hyväksi liigapuolustajaksi. Jatko Ässissä todennäköinen.

#36 Jarkko Glad13 0+2=2, 16 min, -6, 3 JA-tähteä

Valmentaja Toivolan luottomies palasi tammikuussa Skellefteåsta takaisin Poriin. Pettymykseksi jäänyt Ruotsin keikka heijastui myös Ässissä. Ei kyennyt nousemaan loppukauden aikana yhtä merkittävään rooliin kuin edellisellä kaudella.

Täytemiehenä Glad hoiti roolinsa kohtalaisesti, mutta ei kyennyt tuomaan joukkueeseen mitään uutta. Peruspeliä ilman suuria kohokohtia tai mokia. Ajoitus ei ollut edelliskauden tasoa, jonka vuoksi kankea liikkuvuus tuli hivenen kärjistetystikin esiin. Tulevaisuus arvoitus.

#55 Pauli Levokari 49 2+2=4, 181 min, -11, 6 JA-tähteä

Paluu Amerikasta kotiin ei sujunut täysin kivuttomasti. Alkukaudella Levokari oli melko pihalla pelin jokaisella osa-alueella. Kauden edetessä paransi rutkasti ja loppukaudella Luvian jätti olikin puolustuksen ehdotonta parhaimmistoa.

Vuodet ovat vieneet Paulia eteenpäin. Mies osaa jo käyttää vahvuuksiaan hyväkseen, joskin kovuus jää yhä usein pelkäksi pullisteluksi. Koheltaminen on vähentynyt, mutta edelleen pieni lisäys malttia vähentäisi turhia rangaistuksia. Asenne kohdallaan. Uskalsi ja halusi ottaa vastuuta. Parhaimmillaan oman pään luutijana kaukalon herra ja hidalgo. Pyrki tukemaan myös hyökkäyksiä. Pelinluvussa edelleen puutteita. Jatko Porissa toistaiseksi avoin.

#77Aki Heino 39 3+6=9, 20 min, -12, 3 JA-tähteä

Hankittiin joukkueeseen toiseksi johtavaksi kiekolliseksi puolustajaksi. Toivola uskoi kaivavansa Heinon piilevän potentiaalin esiin ja odotti Hämeenlinnan pelimieheltä todellista läpimurtoa. Tarjolla oli iso rooli jopa ykköskentässä ja ykkösylivoimassa.

Heinon nyt tai ei koskaan-tilanne päättyi kuitenkin ehtaan floppaukseen. Ei montaakaan onnistunutta peliä. Hyviä väläyksiä tuli, mutta seuraavassa vaihdossa saattoi tulla täydellinen kämmi. Rooli pieneni tasaisen varmasti ja lopulta Heino ei enää mahtunut pelaavaan kokoonpanoon. 1+1-vuotinen sopimus purettiin tammikuussa yhteisymmärryksessä ja Heino matkasi Ruotsin Allsvenskaniin Växjön riveihin.

#78 Jesse Saarinen 13 1+2=3, 6 min, 0, 4 JA-tähteä

Saarinen oli Ässien kiinnostuksen kohteena jo kesällä, mutta liigamahdollisuus tuli vasta tammikuussa. Ässissä käytännössä täytemies. Rooli kasvoi loppua kohden ja pääsipä Saarinen avaamaan maalitilinsäkin. Suoriutui liigadebyytistään kelvollisesti, vaikkakin puutteellinen liike tuotti ongelmia. Jatkaa patapaidassa myös ensi kaudella, jolloin mitataan miehen todellinen taso.

Hyökkääjät

#7 Greg Classen 42 8+10=18, 74 min, -14, 6 JA-tähteä

Tarkkaan valikoitu kanadalaishyökkääjä jäi pettymykseksi. Hyvä ja tunnollinen peruspelaaja, mutta ei lopulta juuri muuta. Tosin nilkkavamma oli kauden mittaan isona riesana, eikä Porissa varmasti nähty parasta Classenia.

Classen aloitti kautensa ykkössentterinä kelvollisesti. Ei noussut henkilökohtaisella tasolla esiin, mutta ketju teki hyvää tulosta. Joukkueen suoritusten heikentyessä myös Classenin taso laski. Putosi kauden edetessä ansaitusti kolmossentteriksi. Itseluottamuskin oli kovalla koetuksella. Ässät haki tällä värväyksellä ennen kaikkea hyvää joukkuepelaaja ja sellaisen se myös sai. Johtavaksi pelaajaksi ja todelliseksi ulkomaalaisvahvistukseksi miehen rahkeet eivät riittäneet. Ura jatkunee rapakon takana.

#8 Kristian Kuusela 55, 7+12=19, 14 min, -13, 10 JA-tähteä

Seinäjoen sisupussi kehittyy hitaasti, mutta varmasti. Kolmas kausi tuotti jälleen selkeän parannuksen piste-ennätykseen. Aikaisempien kausien väläyttelijästä kasvoi liigamitat täyttävä pelimanni.

Alkukaudella Kuuselalle tarjottiin paikkaa jopa ykkösketjusta, mutta siihen hän ei ollut vielä valmis. Hieman pienemmässä roolissa pystyi hyödyntämään energisyyttään huomattavasti paremmin. Ailahtelu edelleen pieni ongelma ja puolustuspelaamisessa on paljon petrattavaa. Ripaus lisää röyhkeyttä, voimaa ja itseluottamusta, niin Kuusela on valmis tekemään sen lopullisen läpimurron. Ehkä jo ensi kaudella?

#9 Samu Wesslin 42 0+3=3, 6 min, -4

Tehtävänä maalinteko, tuloksena 0 maalia. Siinä se oleellinen Wesslinin via dolorosasta.

Wesslinin meno oli takkuista, turhautunutta ja ponnetonta harjoitusotteluista alkaen. Ei kuulunut Toivolan luottomiehiin alun alkaenkaan, mutta toisaalta hyökkääjä ei otteillaan yksinkertaisesti ansainnut muuta kuin jämämiehen roolin. Loppua kohden otteisiin tuli lisää yritteliäisyyttä, mutta menetetty itseluottamus ei enää palautunut. Hakee try outin kautta liigauralleen jatkoaikaa SaiPan riveistä.

#11 Mika Niemi 53 2+11=13, 52 min, -9, 4 JA-tähteä

Ilveksestä värvätty marginaalihankinta pysyi melko kasvottomana puurtajana alusta loppuun. Tuntemattoman suuruuden tavoitteena oli olla sopimuksensa arvoinen pelaamalla paremmin kuin Porin omat täytemiehet. Siinä hän ei lopulta täysin onnistunut.

Niemen alkukausi sujui mallikkaasti miehen hoitaessa oman roolinsa tunnollisesti illasta toiseen. Paukut loppuivat kesken kauden, eikä tamperelaisella ollut joulun jälkeen juuri mitään annettavaa. Menetti myös Toivolan luottamuksen ja putosi välillä kokoonpanon ulkopuolelle. Jatkopesti Ässissä jäi pelkäksi haaveeksi.

#17 Jari Korpisalo
35 3+4=7,- 6, 46 min, 8 JA-tähteä

Loukkaantumiset musersivat kapteenin kauden torsoksi. Kauden alla tuli vaikea murtuma kämmeneen, jonka lisäksi vanha nilkkavamma vaivasi läpi sesongin. Hyppäsi kehiin keskenkuntoisena marraskuussa, mutta ei käytännössä pelannut otteluakaan terveenä.

Vammat sekä iän myötä vastaan tulleet fysiikan lait veivät Korpisalosta parhaimman terän. Yritystä riitti, mutta tulos ei enää ollut maineen saati palkan mukainen. Oli isossa roolissa enää ainoastaan erikoistilanteissa, saamatta niissäkään parastaan irti. Annettavaa oli näin ollen lähinnä esimerkkinä ja johtajana. Korpisalo ja seura tekivät siitä omat johtopäätöksensä hyvässä yhteisymmärryksessä, mikä merkitsi pitkän yhteistyön päätöstä. Koko ura melko suurella todennäköisyydellä ohi. Legendan hienoille vuosille patapaidassa olisi suonut komeamman päätöksen.

#18 Jesse Joensuu 39 1+1=2, - 7, 4 min, 4 JA-tähteä

Porilaisen kiekkoilun suurin tulevaisuuden toivo haisteli liigailmaa edelliskaudella ja aloitti syksyllä ensimmäisen kokonaisen kautensa edustusmiehistössä. Ässäkannattajat haluavat Jessestä kipeästi liiankin pitkään kaipaamansa uuden messiaan, joten odotusarvot ja ympäristön paineet ovat normaalijunioria rutkasti korkeammalla.

Jesse valloitti alussa vakiopaikan joukkueen nelosketjusta. Otteissa oli ensin pientä ujostelua ja hätäilyä, mutta nuorten maajoukkuekeikka teki hyvää. Sen jälkeen saatiin muutamia väläyksiä siitä, mitä ehkä tuleman pitää. Myös maalitili aukesi. Rohkealla ja ennakkoluulottomalla pelillään 17-vuotias nuorukainen olisi ansainnut edes pienen mahdollisuuden isommassa roolissa. Kauden lopussa Joensuun puhti hivenen hiipui. Ensi kaudella tarvitsee isomman roolin ja todennäköisesti sen myös itselleen raivaa.

#19 Pasi Tuominen 51, 23+19=42,+ 3, 26 min, 44 JA-tähteä

Tuhlaajapojan täydellinen muodonmuutos. Peruspuurtajasta ykkösluokan rankojaksi. Uran ylivoimaisesti paras kausi. Rikkoi kaikki vanhat ennätyksensä ja vieläpä varsin selvästi. Huikean kauden yhtenä kohokohtana maajoukkuedebyytti 30-vuotiaana.

Tuominen sai kaudelle hyvät lähtökohdat päästyään pitkästä aikaa harjoittelemaan koko kesän terveenä. Se näkyi myös aiempaa irtonaisempana liikkeenä. Alusta alkaen Tuomisella oli tähdet kohdallaan, lähes kaikki onnistui. Alkukaudella armoitettu maalitykki, Jason Williamsin tulon myötä kasvoi lähinnä syöttösarake. Tuomisen onnistumista ei tarvitse arvostaa ainoastaan pisteiden valossa, vaan myös miehen pelillinen kokonaispanos sekä suoritustason varmuus olivat kovaa luokkaa. Sopimus Ässien kanssa jatkuu, mutta suuret setelit saattavat viedä Tuomisen ulkomaille.

#20 Matti Kuparinen 25, 0+0=0, -2, 16 min

Hyvää tulokaskautta seurasi vaikea toinen kausi. Marraskuussa tullut polvivamma teki kaudesta entistäkin vaikeamman.

Kuparisen harjoituspelit antoivat luvan odottaa pienoista kehitystä, mutta liigapeleissä homma ei ottanut toimiakseen. Ensimmäisen kauden railakkuus loisti poissaolollaan ja tilalla oli pelkkää tasapaksua puurtamista ilman onnistumisia. Polvivamman seurauksena ennestäänkin hieman vaillinaisesta pelitemposta putosi pykälä pois. Sopimus jatkuu ja ensi kaudella on näytönpaikka, mikäli mies mielii tehdä kunnon liigauran.

#21 Marko Kivenmäki 48, 11+25=36, -6, 66 min, 25 JA-tähteä

Kivenmäki pääsi jälleen sopimukseen viimeisten joukossa. Luvassa oli jälleen iso kiekollinen rooli ja loistavan edelliskauden jälkeen odotukset olivat korkealla.

Alku olikin hyvä Kivenmäen keikkuessa 11 kierroksen jälkeen jopa pistepörssin kärjessä. Sen jälkeen pikkuvammat puuttuivat peliin, eikä Kivenmäkikään pelannut käytännössä peliäkään täydessä iskukunnossa. Toisaalta myös Jason Williamsin saapuminen söi miehen kiekollista roolia, mikä näytti vaikuttavan heikentävästi pelihuumoriin. Joka tapauksessa toinen kelvollinen ja taitojen edellyttämä kausi, joka palkittiin hyvissä ajoin kahden vuoden jatkosopimuksella. Mikäli paikat pysyvät ehjinä ja asenne kohdallaan, saattaa Kivenmäki nousta tähtipelaajista tyhjenevässä liigassa arvoon arvaamattomaan.

#22 Teemu Virkkunen 56, 17+17=34, -10, 38 min, 38 JA-tähteä

Nousujohteisesti sujuneen läpimurtokauden jälkeen Virkkuselta odotettiin suuria. Odotukset myös täyttyivät. Mutta vain alkukaudella.

Haukiputaan mies oli kauden ensimmäisessä vaiheessa yksi sarjan parhaista pelaajista. Onnistumisia pisteiden muodossa tuli mukavasti, mutta ennen kaikkea Virkkunen erottui edukseen huikealla työmoraalillaan sekä kyvyllään tehdä oikeita ratkaisuja oikeissa paikoissa. Syksyn pimetessä hehkutus lisääntyi ja huhut tulevasta voimistuivat. Samalla suoritustaso putosi. Virkkunen katosi kuvasta, eikä enää kyennyt nousemaan siihen takaisin. Ura jatkuu odotetusti Tapparassa. Selkeä menetys.

#25 Pasi Nielikäinen 47, 8+8=16, -19, 100 min, 12 JA-tähteä

Ässien kohuhankinta osoittautui lopulta hankinnan arvoiseksi. Ennen kautta toi Ässille paljon näkyvyyttä ja kauden aikana näytti myös pelimiehen kykyjään.

Nielikäinen oli yksi monista Ässien kokeneemman kaartin pelaajista, jotka ylsivät uransa toistaiseksi parhaaseen kauteensa. Pelillisesti melko tasapainoinen suoritus ja piste-ennätyksensä hän rikkoi heittämällä. Varsinkin alkukaudella Nivalan cowboy oli hyvässä tikissä. Nenämurtuma, nivusvaivat ja pitkällinen olkapään tulehdus hidastivat väriläiskän menoa jopa siinä määrin, että se väriläiskän maine koki kolauksen. Ylilyönteihin ja typeryyksiin mies ei syyllistynyt käytännössä lainkaan. Jatkaa Porissa myös ensi kaudella. Onko rahkeissa varaa parantaa?

#29 Jason Williams 42 26+17=43, -5, 52 min, 46 JA-tähteä

Ylisanat käytettiin tämän miehen kohdalla loppuun jo siinä vaiheessa, kun joulukinkut röhkivät vielä sikoläteissään. Ammattimies, joka tuli, näki, voitti ja pisti vastustamattomasti puumerkkinsä porilaiseen kiekkohistoriaan. Virtuoosi, jonka nimeen paikalliset pelimiehet vannovat vielä vuosienkin päästä oluttuoppiensa ääressä. Kaikkien aikojen täsmähankinta.

Alussa Williams oli Ässille ennen kaikkea tärkeä ratkaisija. Loppua kohden hän oli patapaidoille myös pelillisesti kaikki kaikessa. Pelintekijä, maalipyssy, suunnannäyttäjä. Mies, jonka mukana Ässät joko nousi tai kaatui. On ehkä liioittelua sanoa, että Williams piti Ässät yksinään mukana pudotuspelitaistossa, mutta eipä se käytännössä kaukana totuudestakaan ole. Profiililtaan SM-liigaan melko täydellinen pelaaja. Nopea, taitava, älykäs ja riittävän kova. Antoi Ässille paljon, mutta varmasti kausi Porissa antoi myös Williamsille paljon. Ehkä jopa niin paljon, että nousee tekijämiesten joukkoon NHL:ssäkin sarjan joskus alkaessa?

#31 Aki Uusikartano 52 5+17=22, -4, 22 min, 11 JA-tähteä

SaiPasta saapunut Uusikartano osoittautui rooliinsa oivaksi hankinnaksi. Mies hoiti kakkossentterin tehtävänsä tyylikkäästi, vaikka pahan jalkavamman vuoksi lähtökohdat eivät olleetkaan parhaat mahdolliset. Eikä tilannetta helpottanut alkukaudella säpäleiksi mennyt leuka.

Uusikartanon kausi sujui pitkälti joukkueen tavoin. Alussa kulki, mutta lopussa oli hieman hiljaisempaa. Toisaalta AUK kuului silti joukkueen tasaisimpaan kaartiin. Hyvän ja huonon päivän ero ei ollut kovin suuri. Hän sai myös paljon luottamusta niin ali- kuin ylivoimissakin. Ohitti kauden aikana Classenin sentterihierarkiassa. Vastuuseen nähden tehoja tuli turhan vähän. Sopimus jatkuu, ja rooli lienee vähintäänkin yhtä merkittävä.

#37 Juha Kiilholma 56 4+5=9, -2, 48 min, 10 JA-tähteä

Monet odottivat jonkinlaista läpimurtoa, mutta toisin kävi. Aliupseerikouluun pakotettu Kiilholma juuttui nelosketjuun, eikä onnistumisia juurikaan kohdalle sattunut.

Nihkeistä otteista huolimatta Kiilholma ei pudonnut kertaakaan kokoonpanon ulkopuolelle. Asennekin säilyi hyvällä tolalla, vaikka pelit eivät varmasti sujuneet alkuunkaan niin kuin pelaaja oli itsekin suunnitellut. Armeijan kahleista päästyään hyökkääjä kykeni nostamaan aavistuksen profiiliaan. Ensi kaudella on jälleen saatava ura nosteeseen.

#38 Petteri Tasku 20 0+2=2, -1, 6 min, 3 JA-tähteä

19-vuotias laituri tuli liigaympyröihin räväkästi. Ennakkoluulottomat otteet ihastuttivat kotiyleisöä. Kokoonpanossa 20 ottelussa, mutta peliaika jäi varsin vähiin. Tasku ehti kuitenkin avata kahdella syötöllään myös pistetilinsä liigassa. Nyt nuorukainen oli vielä liian raakile, mutta tulevaisuudessa Ässät voi saada hänestä oivan ruutitynnyrin.

#41 Juha-Pekka Ketola 39 1+0=1, -1, 28 min

Raumalaisen toinen kausi patapaidassa, eikä edelleenkään mainittavaa kehitystä.

Ketola jämähti nelosketjuun, eikä aina riittänyt luottoa senkään vertaa. Mutta eipä otteetkaan olleet sitä tasoa, että olisi isompaa roolia ansainnut. Rahkeet pelata liigatasolla ovat osoittautumassa melko rajallisiksi. Ässät ei tarjonnut jatkomahdollisuutta, joten matka jatkuu.

Yllä arvosteltujen lisäksi joukkueen kokoonpanossa piipahtivat kauden aikana seuraavat pelaajat:

#1 Marko Tåg

#24 Jere Härkälä

Atte Valli

Samuli Jalkanen

» Lähetä palautetta toimitukselle