Onko JYP jo mestarisuosikki? - "JYPillä on kaikki kohdillaan"

LIIGA / Artikkeli
JYPillä kulkee kovaa.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

Laidasta laitaan -podcast-sarja käsittelee kaikkien neljän puolivälieräsarjan kuumimmat puheenaiheet ennen torstain neljänsiä otteluita.

JYPin ja Bluesin välinen puolivälieräsarja on kääntynyt odotuksien vastaisesti täysin päälaelleen. Nyt pohditaankin, onko JYP jo peräti mestarisuosikki numero yksi.

− Olimme sitä mieltä, että tulee tiukin, kuumin ja tasaisin sarja, joka menee takuuvarmasti seitsemään peliin. JYP on ollut yllättävän kova, Marko Sjöblom ihmettelee.

− JYPillä on kaikki kohdillaan. Tarkki [Tuomas] maalissa, hyvä viisikkopuolustus, kokeneita äijiä ja hyökkäyksessä todella laaja kalusto. JYP taistelee mestaruudesta, Lauri Lehtinen komppaa.

JYPin hyvyydestä huolimatta Blues on ollut sarjassa yllättävän heikko.

− Kim Hirschovitsiin henkilöityy Bluesin homma. "Hirso" ei ole ollut sarjassa tasollaan, mutta kääntäisin katsantaa pois hänestä. JYP on merkannut Hirschovitsin todella tarkkaan ja kukaan muu Blues-pelaaja ei ole noussut esiin. Otsorantakarit ja miroaaltoset ovat kadonneet joukkueesta.

− Tällä hetkellä Blues katsoo, koska lähdetään kesälomalle. Mutta Jyrki Ahon ja joukkueen identiteettiin kuuluu, ettei koskaan luovuteta. Siltikään en anna suuria mahdollisuuksia Bluesille.

Jakso lopetetaan eeppisen irrationaaliseen kysymykseen: soisitko mieluummin mestaruuden Eric Perrinille vai Ville Niemiselle? Kaikki on tässä podcast-sarjassa mahdollista.

Oletko eri mieltä? Tule keskustelemaan kanssamme Twitteriin kuumista pudotuspeliväännöistä hashtagilla #LaidastaLaitaan!

» Lähetä palautetta toimitukselle