Edmonton Oilersin vaikea alkukausi enteilee pudotuspeleistä rannalle jäämistä.

Getty Images

NHL 65:00 -podcast - Neljännes kaudesta takana, Oilers ulos pudotuspeleistä?

Kauden kuudennessa NHL 65:00 - podcastissa perataan alkukausi perusteellisesti läpi. Lisäksi pohditaan sitä, mitkä joukkueet pelaavat keväällä pudotuspelejä ja mitkä joukkueet eivät pudotuspeleihin pääse.

NHL-kautta on takana reilut kaksikymmentä kierrosta, joten Jatkoajan NHL 65:00 -podcastissa katseet suunnataankin jo kevääseen. NHL:ssä Yhdysvaltain Kiitospäivä on ollut perinteisesti hetki, jolloin ollaan vedenjakajalla pudotuspelipaikkojen suhteen. Mikäli joukkue on ollut tuona päivänä pudotuspelipaikkojen ulkopuolella, ei joukkue ole sinne yleensä loppukaudenkaan aikana yltänyt.

NHL 65:00 -podcastin vakiopanelistit Veli Kaukonen ja Nico Oksanen käyvät tiiviissä tahdissa kaikki divisioonat läpi ja pohtivat mahdollisia pudotuspelijoukkueita.

Atlantin divisioona

Tampa Bay Lightning ja Toronto Maple Leafs ovat divisioonan kaksi parasta joukkuetta. Kolmas pudotuspelipaikka voi käytännössä mennä kenelle vain. 

Kuvausteksti: 

Metropolitan divisioona

Columbus Blue Jackets on toimittajien suosikki voittamaan koko divisioonan vahvan alkukauden jäljiltä. Jatkuuko New Jersey Devilsin yllättävän hyvä vire myös joulukuussa?

Kuvausteksti: 

Keskinen divisioona

Nashville Predators on koko NHL:n top 3 -joukkue tällä hetkellä. Chicago Blackhawksin ja Minnesota Wildin kohdalla todellisuus on iskenyt arkeen.

Kuvausteksti: 

Tyynenmeren divisioona

Vegas Golden Knights näyttää pudotuspelijoukkueelta, mutta riittääkö joukkueen otteet myös kevään isoihin tansseihin? Kestomenestyjät San Jose Sharks ja Anaheim Ducks tulevat vielä.

Kuvausteksti: 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

NHL 65:00 - Puljujärvi, Juolevi, Pokka ja Honka - joukkueidensa pelinappuloita vai oikealla kehityksen tiellä?

NHL | 8.10.2017 17:27
Historian ensimmäisessä NHL 65:00 -podcastissa tunnelmoidaan alkanutta kautta. Toimittajamme käyvät läpi Jesse Puljujärven, Ville Pokan, Julius Hongan ja Olli Juolevin tilanteet — unohtamatta legendaarisen Jaromir Jagrin NHL-uran jatkumista ja Jack Eichelin jatkosopimusta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat