Jonathan Quick joutui poistumaan pelistä yhden vaihdon ajaksi sekavien vaiheiden jälkeen pelissä Toronto Maple Leafsia vastaan.

Getty Images

NHL 65:00 − aivotärähdysprotokolla ei ole vielä riittävällä tasolla

NHL:ään lanseerattu aivotärähdysprotokolla näytti kaksi eri puoltaan Jonathan Quickin ja Marc-Andre Fleuryn tilanteissa. Mitch Marnerin kohtelu Toronto Maple Leafsissa on nostanut pienen kohun Torontossa. Suomalaisista Mikael Granlundin paluu kaukaloihin nivusvammaan jälkeen sai huomiota toimittajilta. Näistä aiheista ja monista muista puhetta tämän kertaisessa podcastissa.

NHL 65:00 -podcast sisältää kolme erää ja jatkoajan. Varsinaisella peliajalla käydään läpi kuluneen viikon mielenkiintoisimmat puheenaiheet perusteellisesti sanoja säästelemättä. Jatkoajalla keskustelu siirtyy sarjatulelle, kun mielipiteitä vaihdetaan useista eri asioista nopeaan tahtiin.

Jatkoajan NHL-toimittajat Veli Kaukonen ja Nico Oksanen avaavat sanallista arkkuaan podcastin muodossa. Kolmas NHL 65:00 -podcast tarjoaa mielenkiintoisia aiheita, niin suomalaisista pelaajista kuin sarjan menestyvistä joukkueistakin.

Ensimmäinen erä

Kuvausteksti 

Podcastin ensimmäinen erä tarjoaa keskustelua NHL:n aivotärähdysprotokollasta ja sen riittävyydestä nykyisellään. Unohtamatta Los Angeles Kingsin vahvaa alkukautta, ja sen tähtihyökkääjä Jeff Carterin loukkaantumista.

Toinen erä

Kuvausteksti 

Mikael Granlundin paluu kaukaloihin laittaa toimittajamme pohtimaan, millä odotuksilla Granlund paluunsa kaukaloihin tekee. Antti Niemen NHL-uran piti olla jo ohi, mutta niin vain Florida Panthers poimi vielä Niemen siirtolistalta. Kalle Kossilan NHL-uran avausmaali ilahdutti myös kuluneella viikolla. 

Kolmas erä

Kuvausteksti 

Toronto Maple Leafsin nuori laitahyökkääjä Mitch Marner haki vauhtia alaketjuista, aiheuttaen huhumyllyn Torontossa. Mikä on kanadalaisen tulevaisuus Leafsissa?

Jatkoaika

Kuvausteksti 

Jatkoajalla toimittajat esittävät toisilleen jälleen tiukkoja kysymyksiä nopeaan tahtiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

NHL 65:00 -podcast − Harri Säteri nousi kuin nousikin NHL-maalivahdiksi

NHL | 8.2.2018 6:30
Tämän kertaisessa NHL 65:00 -podcastissa käydään läpi NHL:n kurinpidon linjoja ja kahden menestyksekkään NHL-pelaajan uran loppumisia. lue lisää

Niklas Hagman lyö luistimet naulaan

LIIGA | MAAJOUKKUE | NHL | KHL | 20.12.2017 20:59
38-vuotias Niklas Hagman lopettaa peliuransa. Hän ilmoitti päätöksestään Twitter-tilillään. lue lisää

Antti Niemelle jo kauden kolmas seura − Panthers vaihtuu Canadiensiin

NHL | 14.11.2017 19:22
Maalivahti Antti Niemi joutui Florida Panthersissa siirtolistalle, josta muilla NHL-seuroilla oli mahdollisuus poimia hänet riveihinsä. Uusi osoite löytyy Kanadasta. lue lisää

Kapanen ja Husso kutsuttiin NHL-miehistöihin

NHL | 28.10.2017 19:04
Kaksi suomalaista on nostettu NHL-miehistöön lauantaina. Kasperi Kapasen odotetaan pelaavan Maple Leafsin riveissä, Ville Husso toiminee varamaalivahtina. lue lisää

Niemi Panthersin riveihin siirtolistalta

NHL | 24.10.2017 19:12
Florida Panthers on napannut Antti Niemen siirtolistalta. Joukkueen maalivahdeista Roberto Luongo on tällä hetkellä loukkaantuneena. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Antti Niemi

Montreal #31 L mv
s. 1983 Vantaa, FIN
188CM / 90KG
SOPIMUS: 2018