Miten päättyvät Liigan puolivälieräparit? - "Kaikista kiinnostavin sarja"

LIIGA / Artikkeli
Tappara-HIFK-sarjasta odotetaan tulikuumaa.
Kuva © Jarno Hietanen

Laidasta laitaan -sarja ottaa kiinni kuumaan perunaan. Kuka vie perjantaina alkavat puolivälieräsarjat ja miksi?

Marko Sjöblom, Lauri Lehtinen ja vieras Petteri Ahomaa pohtivat kunkin sarjan lopputulosta vuorollaan ja debatoivat kuumista sarjoista.

- Tämä on ennakkoon mielenkiintoisin sarja. HIFK on alisuorittanut rosteriinsa ja potentiaalinsa nähden. Ei olisi pitänyt missään nimessä olla kuuden ulkopuolella runkosarjan jälkeen, Ahomaa arvioi Tappara-HIFK-sarjaa.

- Minustakin tämä on kaikista kiinnostavin sarja. Tappara lähtee selvänä ennakkosuosikkina sarjaan. Tässä on hyvää vastakkainasettelua taustalla. Voi tulla jo alkupuolella tanssipareja ja kuuma sarja, Sjöblom hekumoi.

Muun muassa Lukko-KalPa-sarjaa ennakoidessa Ahomaa ja Lehtinen uskovat tasaiseen sarjaan. Sjöblom tekee kuitenkin radikaalin poikkeuksen. Kuuntele podcast ja tiedät miksi!

- Olen aivan liian puolueellinen tässä. Lukko vie tämän sarjan 4-0, se on minulle aivan selvää. Raumalla on vesitornia myöten maalattu kaikki sinikeltaiseksi.

- Se joukkue on odottanut koko kauden näitä pelejä. Ratkaisupeleissä konkaripelaajat ratkovat pelejä, Sjöblom uskoo.

Tule keskustelemaan kanssamme sarjojen lopputuloksista ja omista veikkauksistasi kanssamme Twitteriin hashtagilla #LaidastaLaitaan!

» Lähetä palautetta toimitukselle