Maple Leafs piti vuotuiset ulkojääharjoituksensa

NHL / Artikkeli
Aurinkoisessa pakkassäässä vallitsi hyvä tunnelma.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Yksi Toronto Maple Leafsin perinteistä on vuosittain pidettävät ulkojääharjoitukset. Harjoitusten lisäksi faneille oli tarjolla muutakin ihmeteltävää.

Toronto Maple Leafsin vuotuiset ulkojääharjoitukset pidettiin Harry Gaireyn ulkokaukalossa.

Harjoitukset alkoivat noin kello 10.30 paikallista aikaa ja ne kestivät noin 45 minuuttia. Sääolosuhteet olivat aurinkoiset ja pakkasta oli noin kymmenen astetta.

Faneille tarkoitettu ilmaistapahtuma oli alkanut varsinaisia harjoituksia aiemmin ja paikalla oli myös entisiä Maple Leafsin pelaajia, kuten Wendel Clark ja Darcy Tucker.

Kipakassa pakkassäässä harjoituksia seurasi runsaslukuinen yleisö, joka kannusti suosikkejaan äänekkäästi. Kuuluttaja muistutti katsojia varovaisuudesta kaukalosta kimpoilevien kiekkojen suhteen, sillä kaukalon laitaa kiertänyt verkko ei ollut kovinkaan korkea. Ennen harjoitusten alkua laulettiin luonnollisesti myös Kanadan kansallislaulu.

Harjoitusten jälkeen pelaajat ottivat luistimensa pois ja kävelivät kunniakujan läpi innokkaiden kannattajien kirkuessa nimikirjoitusten perään. Leo Komarovin matka kopista bussille ei pitänyt sisällään montaa pysähdystä. Suosituin pelaaja oli Leafsin tähtihyökkääjä Phil Kessel, joka selvisi bussiin huomattavasti muuta joukkuetta myöhemmin. 

» Lähetä palautetta toimitukselle