Keskustelupalsta on tällä hetkellä alhaalla, ongelmaa korjataan parhaillaan. Pahoittelut käyttökatkosta!

Lopettaako Kärpät tuhkimotarinan alkuunsa? - "HPK väsyttää itsensä"

LIIGA / Artikkeli
HPK joutuu kovaan mankeliin.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Kanada-maljalle etsitään taas omistajaa. Hanskaajat kunnioittaa peliä ja pelaajia vetämällä puolivälieräennakkoon vähän koreampaa kangastuotetta päälle. Vapaa toimittaja Micke Suopuro ja Jatkoajan emerituspäätoimittaja Matti Liljaniemi kertovat ottelusarjojen pelilliset polttopisteet. Toivottu jättipaketti liikkuvalla kuvalla - olkaa hyvä!

Jatkoajan Solmu Salminen ja Lauri Lehtinen nakkasivat pikkutakit niskaan ja tälläsivät ruutuun neliosaisen syväennakon Liigan puolivälieristä.

Viisaina vieraina ovat Jatkoajan verkkolehden ensimmäinen päätoimittaja Matti Liljaniemi sekä tinkimättömällä kirjoittelullaan kohauttanut vapaa toimittaja Micke Suopuro Jyväskylästä.

Kerho teki liigakevään sykähdyttävimmän jymypaukun nousemalla kuoleman porteilta puolivälieriin asti. Jatkuuko tarina, kun sympaattiset hämeenlinnalaiset saavat kimppuunsa todellisen tappokoneiston Oulun Kärpät?

− HPK on Kärpille pahin mahdollinen vastustaja tähän saumaan, mutta samalla myös paras. Sapluuna pitää saada toimimaan heti alusta asti - Kärpät joutuu henkiseen testiin. Jos he selviävät, voi olla, ettei Kärppiä voi kukaan pysäyttää, Suopuro analysoi.

Haasta panelistit ja kerro oma näkemyksesi Twitterissä kanavalla #Hanskaajat!

Muut sarjat:

Tappara-Pelicans

Lukko-Blues

SaiPa-JYP

» Lähetä palautetta toimitukselle