Liigan loppurutistus puntarissa - "Ihmettelen, ellei Lukko pelaa finaalissa"

LIIGA / Artikkeli
Marko Sjöblom uskoo Lukon finaalipaikkaan.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Liigan runkosarja on viimeistä rutistusta vaille paketissa. Laidasta laitaan -podcast-sarja pohtii, mitkä joukkueet kukoistavat kevään kuumimmissa peleissä.

Liigan runkosarjaa on jäljellä enää naurettavan vähän. Tämä antaa luvan spekuloida sillä, mitkä joukkueet ovat vahvoilla kevään kovissa peleissä.

Laidasta laitaan -sarjassa Marko Sjöblom ja Lauri Lehtinen käyvät läpi Liigan kahdentoista parhaan joukkueen suunnat. Mitä fiiliksiä kukin joukkue kaksikossa herättää?

Ensin analysoitavana ovat viime kauden mestari Kärpät ja joukkueen kovimmat haastajat yksi kerrallaan. Sjöblom paljastuu puheensorinan ohella Lukko-optimistiksi.

- Jos Lukko saa papat syttymään, se pystyy heiluttamaan Kärppiä. Ihmettelen ellei Lukko pelaa finaaleissa.

- Kun porilaisetkin saivat mestaruuden, voisi Lukkokin nostaa sen toisen viirin jo kattoon, Sjöblom nauraa.

Jälkimmäisessä osuudessa käsitellään kymmenen parhaan joukkoon pääsijöitä. Ilves, Ässät ja HPK käyvät eeppisen taiston viimeisistä pudotuspelipaikoista. Jopa Pelicansilla on vielä mahdollisuus nousta mukaan pirskeisiin.

- Ässät on aivan kaffella tällä hetkellä. HPK myös on hyvin ailahteleva. Haluaisin nähdä Pelicansin nousevan kymmenenneksi, Sjöblom analysoi.

Kuuntele analyysit perusteluineen yltä ja tule keskustelemaan kanssamme liigakevään kuumista taistoista Twitteriin hashtagilla #LaidastaLaitaan!

» Lähetä palautetta toimitukselle