Kiinnostavin pudotuspelisarja luo väittelyn - "Tarjoan bissen, jos HIFK vie"

LIIGA / Artikkeli
Teemu Ramstedt on saanut pyyhkiä hikeä otsaltaan koko sarjan ajan.
Kuva © Jarno Hietanen

Laidasta laitaan -podcast-sarja käsittelee kaikkien neljän puolivälieräsarjan kuumimmat puheenaiheet ennen torstain neljänsiä otteluita.

Ennakkoon kaikista mielenkiintoisimmaksi povatussa sarjassa HIFK teki kovia muutoksia ennen tiistain kamppailua, voitti 4-1 ja kavensi otteluvoitot 2-1:n. Marko Sjöblom ja Lauri Lehtinen kehuvat Antti Törmäsen tekemiä ratkaisuja vuolaasti.

− Täytyy nostaa hattua Törmäselle. Törmänen oli tehnyt pienen muutoksen ykköskenttään ja HIFK:n ykkönen pelasi pirun hyvin. Eritoten Tomas Zaborsky, Sjöblom nostaa esiin.

Lehtinen häkeltyi tiistaina Tapparan esityksestä. Asenne puuttui ja fyysisesti pelannut HIFK korjasi hedelmät.

− On huolestuttavaa, miten Tappara aloittaa pelit. Esimerkiksi tiistaina Tappara tuli peliin kammottavalla tavalla. Joukkueessa ei ollut tarpeeksi meisseliä, esitys oli välinpitämätön.

Podcastissa käydään myös läpi sarjan suurimmat onnistujat. Ketkä mahtuvat listalle? Entä millainen väittely lopputuloksen ennakoimisesta syntyykään?

− HIFK vei ansaitusti tiistaina. Tapparan on muutettava nyt asioita tai se häviää torstaina, ja sitten on pakko muuttaa. HIFK vie torstaina ja Tappara sulaa lauantaina. Mustat makkarat menevät sekaisin. Sarja menee 4-2 HIFK:lle, Sjöblom täräyttää.

− Olen yhä sitä mieltä, että Tappara vie tämän sarjan. Lauantain peli tulee olemaan se, kun Tappara saa pelinsä kattotasolle. Tarjoan bissen, jos HIFK vie 4-2, Lehtinen heittää.

Oletko eri mieltä? Tule keskustelemaan kanssamme Twitteriin kuumista pudotuspeliväännöistä hashtagilla #LaidastaLaitaan!

» Lähetä palautetta toimitukselle