Easy Hockey Areenalla - "Unelmia toteuttamassa"

Muut Sarjat / Artikkeli
Jokainen pääsi pitämään hauskaa Areenan valoihin.
Kuva © Vilja Päätalo
Mukavaa ajanvietettä ja hauskanpitoa kiekkokaukalossa − siinä onnistunut resepti Easy Hockey -turnaukseen. Toki mukaan mahtui tiukkoja vääntöjä maalin edessä, ja avojääpommejakin nähtiin. Pelaajien mukaan mustelmat eivät kuitenkaan haittaa, kun ne ovat Helsingin Areenan jäältä hankittuja. Katsomossa jännitettiin ajoittain enemmän kuin kentällä.

Reijo Ketola oli tullut katsomaan tyttärenpojan tekemisiä.

— Mielenkiintoinen tapahtuma. Hauskaa, että nuorille järjestetään tällaisia mahdollisuuksia. Pojat saavat siitä virikkeitä tulevaisuuteenkin. Pojat kun tulivat kentältä, niin kovasti katselivat itseään tuolta ruudulta. On se uusi kokemus päästä hallin ruudulle.

— Kyllä tuosta tekemisestä näkee, että hauskaa on tultu pitämään. Jännitys on jo unohtunut.

Samoilla linjoilla oli myös poikansa otteita seurannut Tia Leeve.

— Tämä on ollut hienompaa kuin osasin odottaa. Ylpeänä on voinut katsella pojan tekemistä kentällä, ihan hienosti ovat kaikki pelanneet. Tosi hieno on jo tämä koko Easy Hockey -ajatus, joka päättyy vielä syyskauden osalta tällaiseen tapahtumaan. Onhan tämä tosi hieno juttu, Leeve kertoi tunnelmiaan katsomon puolelta.

— Upea tapahtuma myös sellaisille perheille, jotka eivät halua sitoutua kilpaurheiluun. Pääsee pikkaisen maistamaan sitä tunnelmaa. Hienot puitteet ja hienosti järjestetty. Pojat pääsevät pelipaitoineen tuonne pukukoppikäytäville ja musiikki soi oikeissa kohdissa, olivat Sanna Korkkisen ajatukset tapahtumasta katsomon puolelta.

Kentälle oli kovasti menijöitä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Ensimmäisen pelin jälkeen pukukopissa pidettiin evästauko, ja samalla annettiin muutamat kommentit medialle.

— Tosi hienoa oli päästä pelaamaan tänne. En mä nyt väittäisi, että ensimmäinen peli olisi huonosti mennyt. Hauskaa siellä ainakin oli, 12-vuotias Anselmi Nurminen kertoi tunnelmista.

— Ei ole ihan mennyt niinkuin suunnittelin, mutta ihan hyvin peli meni. Maaleja en tehnyt, mutta yritystä oli, 14-vuotias Toni Rovio totesi hymyillen.

— Toisesta ottelusta lähdetään hakemaan voittoa. Ja tietysti hauskanpitoa, Rovio kuittasi.

Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

— Kokemuksena hieno. Peli olisi voinut mennä paremmin, mutta ei tämä niin vakavaa ole.

 Puitteet ovat hieman erilaiset kuin yleensä. Seuraavaan peliin lähdetään parantamaan, mutta hauskanpito on tärkeintä, kertoi 19-vuotias Terho Tammi tunnelmistaan.

14-vuotias Timi Hirvensalo antoi kehuja kentälle. Tunnelma tuntui olevan katossa.

— Hienosti on mennyt. Tosi siistiä katsoa hallia tuolta kaukalon sisäpuolelta, kun aikaisemmin on nähnyt sen vain katsomon puolelta. Tuntuu kyllä tosi hyvältä. Valotkin on kirkkaammat kuin Myllypurossa.

— Yksi syöttöpiste ensimmäisestä pelistä, hyvää puolustuspelaamista ja luistelua. Pisteitä lähdetään hakemaan seuraavastakin pelistä.

Kiekko oli kaikkien tähtäimessä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

17-vuotias Wille Tunturila oli tyytyväinen päivän antiin ja kertoi ajatuksistaan erätauolla.

— Hyvä peli oli ja tykkäsin kovasti. Hyvin päästiin peliin mukaan ja maalejakin tuli. Maalivahti aivan loistava ja jengi pelasi niinkuin piti.

— On ollut yksi suurimmista unelmista päästä pelaamaan Areenalla, nyt se sitten onnistui ja ihan fiiliksissä siitä.

— Toisessa ottelussa koitetaan pelata kovemmin ja saada kiekkoa häkkiin. En ole ihan varma tuliko tehtyä maali. Kyllä minä vissiin osuin kiekkoon, ja siitä se sitten meni maaliin, Wille naureskeli.

— Hyvät on tunnelmat ensimmäisen pelin jälkeen, kommentoi fiiliksiä 14-vuotias Jere Pitkänen, joka oli selvästi tullut nauttimaan tunnelmasta eikä jaarittelemaan toimittajan kanssa. 

 

 

Henrik Häll sai hyvin hien pintaan hauskanpidon lomassa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

— Paikkoja oli, mutta kaikista ei saatu sisään. Hauskaahan tänne on tultu pitämään, ei tämä niin vakavaa ole. Päivä on ollut hieno kokemus. Täysillä katsomoilla tunnelma on varmaan todella mahtava, Henrik Häll jutteli tunnelmistaan.

— Toiseen peliin mennään parantamaan luistelua ja laittamaan paikoista sisään.

Samoilla tavoitteilla oli liikkeellä myös Veerti Szabó.

— Ihan jees meni, jää on ainakin parempi kuin Myllypurossa.

— Plus/miinus -tilasto taisi jäädä hieman pakkaselle. Voittoa lähdetään hakemaan toisesta ottelusta, 14-vuotias Szabó maalaili tsemppi-hengessä.

Lätty lähtee kuin vanhalta tekijältä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Pelaajien ja katsomossa olleiden vanhempien kommenteista päätellen tapahtuma oli hyvin onnistunut, ja sille oli selkeästi tilausta. Tapahtumaa sivusta seuratessakaan ei tullut aika pitkäksi. Poikien jutustelu, toisten kannustus ja kenttätapahtumiin reagointi sai väkisinkin hymyn huulille.

Oli hieno olla mukana.

» Lähetä palautetta toimitukselle