Keskustelupalsta on tällä hetkellä alhaalla, ongelmaa korjataan parhaillaan. Pahoittelut käyttökatkosta!

Bluesin hurja taistelu ei riitä - Rauma on valmis voittamaan

LIIGA / Artikkeli
Risto Dufva on luonut Lukolle identiteetin.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Kanada-maljalle etsitään taas omistajaa. Hanskaajat kunnioittaa peliä ja pelaajia vetämällä puolivälieräennakkoon vähän koreampaa kangastuotetta päälle. Vapaa toimittaja Micke Suopuro ja Jatkoajan emerituspäätoimittaja Matti Liljaniemi kertovat ottelusarjojen pelilliset polttopisteet. Toivottu jättipaketti liikkuvalla kuvalla - olkaa hyvä!

Jatkoajan Solmu Salminen ja Lauri Lehtinen nakkasivat pikkutakit niskaan ja tälläsivät ruutuun neliosaisen syväennakon Liigan puolivälieristä.

Viisaina vieraina ovat Jatkoajan verkkolehden ensimmäinen päätoimittaja Matti Liljaniemi sekä tinkimättömällä kirjoittelullaan kohauttanut vapaa toimittaja Micke Suopuro Jyväskylästä.

Lukon ja Bluesin ottelusarjassa nähdään kaksi nopeasti ylöspäin pelaavaa, työteliästä joukkuetta. Risto Dufvan Lukko on ennakkosuosikki ja menee keskustelijoiden mielestä jatkoon niukin naukin.

− Bluesin on pidettävä oma suoritustasonsa niin, ettei se horjahda hetkeksikään. Ja kun tilaisuus tulee, on iskettävä heti kiinni. En ole vakuuttunut Ryan Zapolskista, Liljaniemi puntaroi Bluesin mahdollisuuksia.

Haaste mielipidesotaan on heitetty myös Twitterissä. Kyseenalaista Salmisen, Lehtisen, Liljaniemen ja Suopuron kannat hashtagilla #Hanskaajat!

Muut sarjat:

Kärpät-HPK

Tappara-Pelicans

SaiPa-JYP

» Lähetä palautetta toimitukselle