Haastattelu

Uransa lopettanut Tarkki valmennuspuuhiin − "Jostain se ensimmäinen askel on otettava"

Muut Sarjat | 24.8.2017 7:00
Peliuransa lopettamisesta ilmoittanut Tuomas Tarkki liittyy Kärppien naisten liigajoukkueeseen maalivahtivalmentajana. Lisäksi hän tekee vapaaehtoistyötä nuorten salibandyssa.

Raportti

Huippulupaus Eeli Tolvanen iski heti hattutempun - Jokerit tyrmäsi Minskin

KHL | 23.8.2017 22:04
KHL-kauden avaus tarjosi jokerifaneille komean maali-iloittelun, kun viime kaudella maalintekovaikeuksista kärsinyt joukkue mätti peräti kuusi maalia. Mieleenpainuvinta oli kuitenkin superlupaus Eeli Tolvasen esitys: nuorukainen teki hattutempun heti ensimmäisessä KHL-ottelussaan.

Uutinen

Jukureille tiukka tappio Berliinissä - "Tasaisuutta vielä tarvitaan"

LIIGA | 23.8.2017 22:27
Jukurit pelasi Saksan harjoitusleirinsä ensimmäisen harjoitusottelun Eisbären Berliniä vastaan. Mikkeliläisryhmä sai todeta moninkertaisen Saksan mestarin lopulta paremmakseen tiukan taiston jälkeen 2-1-numeroin.

Raportti

Peliitat nujersi SaPKon

MESTIS | 23.8.2017 22:11
Savonlinnan SaPKo pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa Heinolassa. Peliitoille ottelu oli jo viides. Paremman ottelutuntuman kotijoukkue korjasi potin maalein 6−1. Voitto oli Peliitoille harjoituskauden ensimmäinen.

Haastattelu

Roine uudesta roolistaan: "Voisi tulla liian iso kura niskaan, jos joutuisi sakotkin hoitamaan"

LIIGA | 23.8.2017 15:00
Mikkelin Jukureiden uusi kapteeni Miika Roine ei ota paineita uudesta roolista, eikä tulevasta kaudesta. Ensi kaudella on tavoitteena pelata jälleen, ei enempää eikä vähempää kuin, uran paras kausi.

Kuvakooste

Vajaalla miehistöllä maalin vajaa suoritus

MESTIS | 23.8.2017 21:53
TUTO hävisi harjoitusottelun Espoo Unitedille maalein 2-3. Vain kolmella kentällisellä peliin lähtenyt kotijoukkue TUTO onnistui iskemään ottelun avausmaalin jo alkuminuuteilla, mutta espoolaisvieraat onnistuivat isäntiä paremmin maalinteossa. Tasaisen ottelun voittomaalin iski Bernard Isiguzo.

Uutinen

Nelonen tiedotti alkavan kauden Liiga-hinnastonsa

LIIGA | 23.8.2017 17:41
Nelonen aloittaa viimeisen kautensa Liigan mediakumppanina ja uusii samalla hinnoittelunsa.

Haastattelu

Haapala valmistautuu Floridaan lähtöön: ”Toivottavasti minut otetaan joskus takaisin Tapparaan”

NHL | 23.8.2017 7:00
Henrik Haapalan loistava viime kausi sinetöityi, kun hyökkääjä teki alkukesästä sopimuksen Florida Panthersin kanssa. Mestaruuteen päättyneen kauden jälkeen Haapala kävi viikon verran näyttäytymässä Floridassa. Muutto palmujen alle on edessä elokuun lopussa.

Haastattelu

Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen: Monitoimiareena edennee syksyllä

LIIGA | 23.8.2017 7:00
Kärppien uusi toimitusjohtaja Tommi Virkkunen kertoo, että Kärpät on kiinnostunut omistamaan korkeintaan pienen osan Ouluun mahdollisesti rakennettavasti monitoimiareenasta.

Haastattelu

Helsingissä viihtyvä Palola haluaa KHL:stä revanssin

KHL | 23.8.2017 8:27
Olli Palolan edellinen KHL-visiitti ei mennut suunnitelmien mukaan. Kaksinkertainen SM-liigan maalitykki onnistui Vitjazin riveissä tekemään vain yhden maalin, eikä lunastanut vakituista pelipaikkaa kärkikentissä. Nyt mies on uuden KHL-yrityksen edessä, kun hän pukee päälleen Jokereiden paidan.

Artikkeli

Helsingin Jokerit - Juhlakauden pitäisi myös päättyä juhlaan

KHL | 23.8.2017 8:00
Vaikean viime kauden jälkeen Jokerit uusi joukkuettaa kovalla kädellä. Maalintekovoimaa ja laatua joukkueessa pitäisi olla nyt enemmän, mutta keskushyökkääjien laatu sekä valmennuksen kyky organisoida KHL-tasolle voittava pelitapa säilyvät kysymysmerkkeinä.

Haastattelu

Tulivoimainen Gilroy: "Toivottavasti voin olla avuksi hyökkäyspäässä"

KHL | 23.8.2017 9:00
Jokerit saa takalinjoilleen KHL-tasolla meritoituneen vahvistuksen, kun kokenut puolustaja Matt Gilroy liittyy joukkueeseen.

Haastattelu

Tolvanen tekee maaleja ja saa ylistystä

KHL | 22.8.2017 8:37
Alkavalla kaudella Jokereiden KHL-joukkueen mielenkiintoisimpia pelaajia on nuori Eeli Tolvanen. Maalintekotaidostaan tunnettu hyökkääjä pelaa ensimmäistä vuottaan aikuisten kanssa, mutta on heti harjoitusotteluissa osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta.

Artikkeli

SKA Pietari - Rahaa kuin roskaa, taitoa vaikka muille jakaa

KHL | 22.8.2017 14:40
Kaksi mestaruutta kolmen viimeisen kauden aikana voittanutta mahtiseuraa ei tunnu pysäyttävän mikään. Miten näkyy tehoketjun Nikita Gusev - Vadim Šipatšjov - Jevgeni Dadonov hajoaminen? Kolmikosta ainoastaan Gusev jatkaa seurassa. Iso osa joukkueesta tulee pelaamaan olympialaisissa, mikä kertoo paljon materiaalin hurjasta tasosta. Ainoastaan TsSKA:n pelaajamateriaali kestää vertailua SKA:n kanssa.

Artikkeli

Dinamo Moskova - Kriisiseura on noussut jaloilleen

KHL | 22.8.2017 15:11
Kesä on koetellut kovalla kädellä kaksi kertaa Gagarin Cupin voittanutta seuraa, kun se joutui talousongelmien vuoksi päästämään käytännössä kaikki pelaajansa vapaiksi agenteiksi. Osa pelaajistosta jatkoi tapahtuneesta huolimatta, mutta joukkue on auttamatta heikentynyt − erityisesti hyökkäyksen osalta.

Artikkeli

Spartak Moskova - Sanooko kuudes kerta toden?

KHL | 22.8.2017 11:20
Viidennen kerran peräkkäin pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt perinteikäs moskovalaisseura hakee paluuta pudotuspeleihin uuden päävalmentajan johdolla. Seuralla on useampia lahjakkaita nuoria, joilta voi odottaa paljon tulevalla kaudella, ja tämä nostaa toiveita pudotuspeleihin pääsystä.

Artikkeli

TsSKA Moskova - Runkosarjan hallitsija janoaa mestarin paikalle

KHL | 22.8.2017 14:00
Kolme kertaa peräkkäin runkosarjan päävalmentaja Dmitri Kvartalnovin alaisuudessa voittanut seura on tehnyt suuria muutoksia. Seurahistorian ensimmäistä Gagarin Cupin voittoa ei tullut erinomaisesta runkosarjamenestyksestä huolimatta Kvartalnovin alaisuudessa. Hänen tilalleen nostettiin seuran apuvalmentaja Igor Nikitin.

Haastattelu

Te kysyitte, Jukka Jalonen vastaa - "En nyt avaa enempää, menisi kolme päivää!"

KHL | 21.8.2017 15:43
Jatkoaika pyysi lukijoitaan lähettämään kysymyksiä Jokereiden lehdistötilaisuuteen. Toimittajamme keräsi eri väyliä pitkin tulleet kysymykset kokoon ja esitti ne päävalmentaja Jukka Jaloselle.

Ottelut: Liiga

Sport - Kärpät
3-1
Eisbären Berlin - Jukurit
2-1

Ottelut: Mestis

Hermes - SKA Neva
0-7
Jokipojat - IPK
6-3
LeKi - Tappara A
8-0
6-1
TUTO - Espoo United
2-3

Kuvakoosteet

  •  

Viimeisimmät otteluvideot

.
Nashville, Pittsburgh - Nashville, Pittsburgh
Ma 12.6.2017
.
Pittsburgh, Nashville - Pittsburgh, Nashville
Pe 9.6.2017
.
Nashville, Pittsburgh - Nashville, Pittsburgh
Ti 6.6.2017
.
Nashville, Pittsburgh - Nashville, Pittsburgh
Su 4.6.2017
.
Pittsburgh, Nashville - Pittsburgh, Nashville
To 1.6.2017
.
Pittsburgh, Nashville - Pittsburgh, Nashville
Ti 30.5.2017